Mi a véleményetek arról, hogy aki felvette a covid elleni vakcinát, főleg a kínait, akkor 30 éven belül meghal? Nyilván nem öl meg hirtelen, mert akkor a gyártók lebuknak, hanem amikor már öregebb leszel.
Lehet, hogy nem értetted, kérdező: a KÍNAI oltással kapcsolatban SEMMIFÉLE kockázatot nem találtak.
Felfogtad? SEMMIT!
Az más kérdés, hogy ez volt a legkevésbé hatékony, de azért életeket mentett ez is. És még egyszer: NINCSEN mellékhatása!
És, ahogy már mondtam, ez NEM mRNS oltás. EZ hagyományos. Teljesen. 100 éve pont ugyanilyen oltásokat használtak.
Szerinted azóta mindenki meghalt? Az oltás miatt?
Én mégis éreztem mellékhatást :D
Nekem olyan is volt, hogy a kaját ottfelejtettem majdnem a sütőn, és leégett a házam... pedig nem mentem el képernyőzni.
De azt már sohase tudjuk meg, hogy oltás nélkül, vagy betegen mi lett volna a kaja sorsa.
Az ilyesmi nem bizonyíték, főleg nem tudományos tény.
Ha még az ilyen bénázásaidat is az oltásra fogod nem csoda ha találsz nellékhatást. Aki akar úgyis talál valamit.
Én pl mondhatnám hogy azért vannak mellkasi fájdalmaim mert ótás, közben meg általános iskolás koromban is előfordultak már.
"Könnyű annak írni aki nem halt bele a kínai oltásba."
Víz fogyasztásába is haltak már bele emberek. A földön nem létezik semmi, ami ne lenne halálos bizonyos körülmények között. Mi a megoldás? Ne igyunk vizet és ne vegyünk levegőt? Így lesz szerinted hosszabb életed? Hát próbáld ki, aztán szólj, hogy sikerrel jártál-e...
Na, telefonról próbálkoztam, meg is lett az eredménye... Most megpróbálom gépről.
Én megértem, hogy idegesít a kérdező stílusa, de azért ne terjesszünk valótlan állításokat! Természetesen a Sinopharm oltásnak is lehet mellékhatása. (Mint ahogy minden gyógyszernek, oltásnak.) Ez már az 1. és 2. fázisú klinikai tesztnél is kiderült. Persze a mellékhatások nem voltak súlyosak.
Más vizsgálatok is kimutattak enyhe mellékhatásokat. (De ezek sem túl nagy mintán készültek!)
Ebben az arab kutatáson alapuló cikkben azt írják, hogy a Sinopharm esetében jelentettek leggyakrabban hosszútávú mellékhatásokat.
(Persze ez is önbevallásos felmérés, óvatosan kell kezelni.)
Ebben az esettanulmányban meg egy súlyos (potenciálisan életveszélyessé is váló) tünet kialakulásáról írnak a Sinopharm oltás beadása után.
Szóval azt semmiképp sem mondanám, hogy nem alakulhat ki mellékhatás a Sinopharm vakcina hatására. Az biztos, hogy a súlyos mellékhatások nagyon ritkák.
Ismerd fel az iróniát, a 28-as válaszadónál kielemezheted.
Egyszerűsítve arra utalt hogy szerintetek a vakcina arra való hogy becsippeljen bennünket és tudjanak irányítani, de ezzel párhuzamosan azt is mondjátok hogy méreg van benne ami kinyír.
Nagyjából annyi értelme van a kettőnek együtt mintha megcsinálnám a legjobban programozott robotot amit utánna egyből elpusztítok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!