Jehova Tanúi ti felvettétek a covid-19 járvány elleni védőoltást?
"Szerintem aki hisz a messiásban az értelemszerüen nem veszi fel."
Tehát aki hisz a messiásban, az a gyerekének sem adatja be a védőoltásokat, ugye?
"Szerintem aki hisz a messiásban az értelemszerüen nem veszi fel. "
Szerintem meg pont hogy felveszi. Hiszen Jézus azt tanította, hogy vigyázni kell a testünkre, hiszen az a lelkünk szentélye, temploma. Járványidőszakban pedig úgy tudunk a leginkább vigyázni a testünkre, ha beadatjuk a védőoltást, ami megvédi testünket a fertőzéstől, a kórokozóktól, amelyek megbetegítenének minket.
Tehát aki nem adatja be a védőoltást, az a saját testi épségét, akár az életét is veszélyezteti, ez pedig ellene megy Jézus akaratának. Szerintem éppen az nem ismeri Jézust, aki nem kéri a védőoltást, mert az szerencsejátékot játszik, amin az élete lehet a tét. Jézus pedig a szerencsejátékoktól is óva intett minket.
#4 Az játszik oroszrulettet aki ezt beadatja magának. 40 ezer tagos csoport van ahol mindenki panaszkodik mit tett az oltás a szervezetével.
Bibliában hol van írva a vírusokról hogy nekünk majd oltakoznunk kell ellene? Hol parancsolta ezt nekünk Jézus?
Sehol nem parancsolta és nem is kéri ezt tőlünk mert aki ő benne bízik és az ő útjain jár az nem lesz beteg és nem fog meghalni hanem örök élete van annak
Ez az oltás inkább sátáninak tünik és már évek óta nyomják az emberekbe és rosszabbul lesznek tőle
Márk evangéliuma 8. fejezet
35Mert aki meg akarja menteni az életét, az elveszti, aki pedig elveszti az életét énértem és az evangéliumért, megmenti azt.
Mindenféle oltással próbálják emberek megtartani az életüket de végül elfogják vesziteni mert nem követték Jézust hanem világi módszerekbe biztak. Azt hiszik hogy ha oltakoznak meg gyógyszereket szednek nem lesznek betegek aztán kiderül hogy mégis!
Mindenki gondoljon amit akar de ideje lenne végre felébredni az álomvilágból ahol "jót" akarnak nekünk közben pont az ellentétje folyik
"Bibliában hol van írva a vírusokról hogy nekünk majd oltakoznunk kell ellene? Hol parancsolta ezt nekünk Jézus?"
Miért, az hol van benne a Bibliában, hogy Jézus azt mondja, hogy ne törődjetek a vírusokkal, járványokkal, nehogy beadassátok magatoknak a védőoltást? Meg tudnád mutatni?
Jól van, te ne vigyázz a lelked szentélyére, ne óvd a tested a vírusoktól, de aztán majd ne csodálkozz, ha elpatkolsz a vírustól és az örök kárhozatra kerülsz, mert ellenszegültél Jézus akarátnak. Én szóltam előre, az én lelkemet nem terheli felelősség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!