Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jehova Tanúi ti felvettétek a...

Jehova Tanúi ti felvettétek a covid-19 járvány elleni védőoltást?

Figyelt kérdés
Vagy van-e egyáltalán olyan vallási közösség ahol a védőoltások ellen vannak?

2021. szept. 20. 13:50
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
74%
Én is ez a vallás szerint élek, és én felvettem.
2021. szept. 20. 15:31
 2/36 anonim ***** válasza:
9%
Szerintem aki hisz a messiásban az értelemszerüen nem veszi fel. Aki pedig felveszi az nem nagyon ismerhette meg Jézust (kivéve a sérült emberek, ők nem tehetnek róla hogy felvetették velük)
2021. szept. 20. 16:07
 3/36 anonim ***** válasza:
89%

"Szerintem aki hisz a messiásban az értelemszerüen nem veszi fel."

Tehát aki hisz a messiásban, az a gyerekének sem adatja be a védőoltásokat, ugye?

2021. szept. 20. 16:18
 4/36 anonim ***** válasza:
79%

"Szerintem aki hisz a messiásban az értelemszerüen nem veszi fel. "

Szerintem meg pont hogy felveszi. Hiszen Jézus azt tanította, hogy vigyázni kell a testünkre, hiszen az a lelkünk szentélye, temploma. Járványidőszakban pedig úgy tudunk a leginkább vigyázni a testünkre, ha beadatjuk a védőoltást, ami megvédi testünket a fertőzéstől, a kórokozóktól, amelyek megbetegítenének minket.

Tehát aki nem adatja be a védőoltást, az a saját testi épségét, akár az életét is veszélyezteti, ez pedig ellene megy Jézus akaratának. Szerintem éppen az nem ismeri Jézust, aki nem kéri a védőoltást, mert az szerencsejátékot játszik, amin az élete lehet a tét. Jézus pedig a szerencsejátékoktól is óva intett minket.

2021. szept. 20. 16:41
 5/36 anonim ***** válasza:
12%
#4 Igen vigyáznunk kell a testünkre ezért kell kerülni mindenféle világi mérget oltás nem létező virusok ellen stb...
2021. szept. 20. 16:57
 6/36 anonim ***** válasza:
3%

#4 Az játszik oroszrulettet aki ezt beadatja magának. 40 ezer tagos csoport van ahol mindenki panaszkodik mit tett az oltás a szervezetével.

Bibliában hol van írva a vírusokról hogy nekünk majd oltakoznunk kell ellene? Hol parancsolta ezt nekünk Jézus?

Sehol nem parancsolta és nem is kéri ezt tőlünk mert aki ő benne bízik és az ő útjain jár az nem lesz beteg és nem fog meghalni hanem örök élete van annak

Ez az oltás inkább sátáninak tünik és már évek óta nyomják az emberekbe és rosszabbul lesznek tőle

2021. szept. 20. 17:00
 7/36 anonim ***** válasza:
10%

Márk evangéliuma 8. fejezet

35Mert aki meg akarja menteni az életét, az elveszti, aki pedig elveszti az életét énértem és az evangéliumért, megmenti azt.

Mindenféle oltással próbálják emberek megtartani az életüket de végül elfogják vesziteni mert nem követték Jézust hanem világi módszerekbe biztak. Azt hiszik hogy ha oltakoznak meg gyógyszereket szednek nem lesznek betegek aztán kiderül hogy mégis!

Mindenki gondoljon amit akar de ideje lenne végre felébredni az álomvilágból ahol "jót" akarnak nekünk közben pont az ellentétje folyik

2021. szept. 20. 17:04
 8/36 anonim ***** válasza:
66%

"Bibliában hol van írva a vírusokról hogy nekünk majd oltakoznunk kell ellene? Hol parancsolta ezt nekünk Jézus?"

Miért, az hol van benne a Bibliában, hogy Jézus azt mondja, hogy ne törődjetek a vírusokkal, járványokkal, nehogy beadassátok magatoknak a védőoltást? Meg tudnád mutatni?

Jól van, te ne vigyázz a lelked szentélyére, ne óvd a tested a vírusoktól, de aztán majd ne csodálkozz, ha elpatkolsz a vírustól és az örök kárhozatra kerülsz, mert ellenszegültél Jézus akarátnak. Én szóltam előre, az én lelkemet nem terheli felelősség.

2021. szept. 20. 17:07
 9/36 anonim ***** válasza:
48%
#8 Nem adattam be ezt a mérget már a járvány kezdete óta. Semmi bajom nincs ellenben azokról sokat olvasok akik beadatták és milyen borzalmak jöttek ki a testükön.
2021. szept. 20. 17:08
 10/36 anonim ***** válasza:
21%
#8 Lélek szentélyét meg sport-al és egészséges táplálkozással lehet meegóvni nem oltásokkal meg gyógyszerekkel amik semmit nem érnek
2021. szept. 20. 17:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!