Jehova Tanúi ti felvettétek a covid-19 járvány elleni védőoltást?
"aki pedig elveszti az életét énértem és az evangéliumért, megmenti azt."
Csakhogy ha a járvány miatt meghalsz, azt nem Jézusért teszed és nem is az evangéliumért, gondolkodj már kicsit! Ennyi erővel azt is mondhatnád, hogy ezt a kést most Jézusért döföm a saját szívembe. Akkor Jézusért haltál meg szerinted? Jézus ezt jó szemmel nézné szerinted? Gondolkodj már kicsit ember!
#11 Az egy dolog hogy járványt jelentettek ki de maga a vírus nem létezik, nem érted? Hoax az egész. :D
Hol olvasol a Bibliában arról hogy vírusok pusztitottak és a szent emberek mindenféle oltásokkal tömték a testüket?
Ébredj már fel ember könyörgöm!
palira vesznek téged
Nem haltam mmeg, jól vagyok, évek óta nem oltottam semmivel sok ember közé járok és semmi bajom nincs.
"Hol olvasol a Bibliában arról hogy vírusok pusztitottak és a szent emberek mindenféle oltásokkal tömték a testüket?"
Miért, te hol olvasod a Bibliában, hogy vírusok pusztítottak és a szent emberek azt mondták, hogy ne törődjetek a veszéllyel, kockáztassátok csak az életeteket bátran?
"Nem haltam mmeg, jól vagyok, évek óta nem oltottam semmivel sok ember közé járok és semmi bajom nincs."
Mert eddig szerencséd volt. Erre mondják, hogy addig jár a korsó a kútra, míg el nem törik. De Jézus nem kedvelte a szerencsevadászatot.
"#11 Az egy dolog hogy járványt jelentettek ki de maga a vírus nem létezik, nem érted? Hoax az egész. :D"
Na jó, hülyékkel nem érek rá vitatkozni. Csá.
#13 Nincsen vírus nem érted?
Ez nem szerencse csak szimplán az igazság ami fáj neked.
Betegségek vannak de azt nem a vírus okozza hanem az hogy eltértünk a tiz parancsolattól.
ébredj fel amig nem késő!
"nem létező virusok ellen stb"
Azért ez a nem létező vírus engem tavasszal ágynak vágott, sajnos több ismerőst el is vitt. De majd imádkozom érted is Istenhez, hogy megtérj ebből a sátáni lépfenéből, amiben vergődsz.
Nem érted amit irok? Arra is rámondják hogy covidos akit a kocsi ütött el. Ennyire létezik az a fene nagy covid :D Ismerőseid másban haltak meg ébresztő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!