Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jehova Tanúi ti felvettétek a...

Jehova Tanúi ti felvettétek a covid-19 járvány elleni védőoltást?

Figyelt kérdés
Vagy van-e egyáltalán olyan vallási közösség ahol a védőoltások ellen vannak?

2021. szept. 20. 13:50
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%

"aki pedig elveszti az életét énértem és az evangéliumért, megmenti azt."

Csakhogy ha a járvány miatt meghalsz, azt nem Jézusért teszed és nem is az evangéliumért, gondolkodj már kicsit! Ennyi erővel azt is mondhatnád, hogy ezt a kést most Jézusért döföm a saját szívembe. Akkor Jézusért haltál meg szerinted? Jézus ezt jó szemmel nézné szerinted? Gondolkodj már kicsit ember!

2021. szept. 20. 17:19
 12/36 anonim ***** válasza:
0%

#11 Az egy dolog hogy járványt jelentettek ki de maga a vírus nem létezik, nem érted? Hoax az egész. :D

Hol olvasol a Bibliában arról hogy vírusok pusztitottak és a szent emberek mindenféle oltásokkal tömték a testüket?

Ébredj már fel ember könyörgöm!

palira vesznek téged

Nem haltam mmeg, jól vagyok, évek óta nem oltottam semmivel sok ember közé járok és semmi bajom nincs.

2021. szept. 20. 17:22
 13/36 anonim ***** válasza:
51%

"Hol olvasol a Bibliában arról hogy vírusok pusztitottak és a szent emberek mindenféle oltásokkal tömték a testüket?"

Miért, te hol olvasod a Bibliában, hogy vírusok pusztítottak és a szent emberek azt mondták, hogy ne törődjetek a veszéllyel, kockáztassátok csak az életeteket bátran?

"Nem haltam mmeg, jól vagyok, évek óta nem oltottam semmivel sok ember közé járok és semmi bajom nincs."

Mert eddig szerencséd volt. Erre mondják, hogy addig jár a korsó a kútra, míg el nem törik. De Jézus nem kedvelte a szerencsevadászatot.

2021. szept. 20. 17:36
 14/36 anonim ***** válasza:
91%

"#11 Az egy dolog hogy járványt jelentettek ki de maga a vírus nem létezik, nem érted? Hoax az egész. :D"

Na jó, hülyékkel nem érek rá vitatkozni. Csá.

2021. szept. 20. 17:38
 15/36 anonim ***** válasza:
13%

#13 Nincsen vírus nem érted?

Ez nem szerencse csak szimplán az igazság ami fáj neked.

Betegségek vannak de azt nem a vírus okozza hanem az hogy eltértünk a tiz parancsolattól.

ébredj fel amig nem késő!

2021. szept. 20. 17:39
 16/36 anonim ***** válasza:
0%
#14 Te leszel majd az első aki a mikrochippet is felveszi már az is tervben van amugy néhány országban. Sok sikert :)
2021. szept. 20. 17:40
 17/36 anonim ***** válasza:
96%

"nem létező virusok ellen stb"

Azért ez a nem létező vírus engem tavasszal ágynak vágott, sajnos több ismerőst el is vitt. De majd imádkozom érted is Istenhez, hogy megtérj ebből a sátáni lépfenéből, amiben vergődsz.

2021. szept. 20. 18:21
 18/36 anonim ***** válasza:
26%
#17 Őket nem a vírus vitte el. Mindenkire rámondják hogy covidos arra is akit a kocsi ütött el. Sajnálom de ez az igazság
2021. szept. 20. 18:23
 19/36 anonim ***** válasza:
84%
Te ennyire fogyatékos idióta vagy? Csak tudom, hogy kocsi ütötte el, vagy megbetegedtek, mint én. Téged be kéne zárni elmegyógyintézetbe, te sátán fattya.
2021. szept. 20. 18:27
 20/36 anonim ***** válasza:
0%

Nem érted amit irok? Arra is rámondják hogy covidos akit a kocsi ütött el. Ennyire létezik az a fene nagy covid :D Ismerőseid másban haltak meg ébresztő!

2021. szept. 20. 18:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!