Jehova Tanúi ti felvettétek a covid-19 járvány elleni védőoltást?
Figyelt kérdés
Vagy van-e egyáltalán olyan vallási közösség ahol a védőoltások ellen vannak?2021. szept. 20. 13:50
31/36 anonim válasza:
Milyen betegség? Érted, hogy több fajta van, vagy esetleg már ennyire elittad az eszed?
32/36 anonim válasza:
#31 Csak betegség, ezen mit nem értesz???
33/36 anonim válasza:
31, hagyd, ez egy igazi elmeroggyant valláskárosult, egy betűt nem érdemes rá többet pazarolni.
34/36 anonim válasza:
#33 Akkor mit keresel ebben a kategoriaban ha Ateista vagy?
35/36 anonim válasza:
Szia!
Én magam és a családom nem adattuk be magunknak az oltást és nem is fogjuk. Ahogy a menyasszonyom és az ő családja sem. Viszont például a menyasszonyom nagynényje, nővére és a nagybátyjának a családja be vannak oltva (szintén tanúk) . Ez a személyes meggyőződésen alapul.
36/36 anonim válasza:
Nekem a szüleim tanúk és tőlük én úgy tudom, hogy nem határozzák meg, hogy felvehetik -e vagy sem, ez az amit saját döntésedre hagynak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!