Mi a véleményetek arról, hogy aki felvette a covid elleni vakcinát, főleg a kínait, akkor 30 éven belül meghal? Nyilván nem öl meg hirtelen, mert akkor a gyártók lebuknak, hanem amikor már öregebb leszel.
Kezdve azzal, hogy eleve nem is lehetséges az ilyesmi. Amit belédjuttatnak egy oltással, az értelemszerűen akkor lesz benned a legnagyobb dózisban, amikor megkapod az oltást. Ha a beléd juttatott anyag akkor és ott nem volt képes kárt tenni benned, akkor később még annyira sem lesz képes ilyesmire a szervezetedben egyre csökkenő mennyiség.
Vagy épp ott van hogy semmi logika nem lenne ilyen kivitelezésben. Még ha abból is indulnánk ki, hogy valami szupertitkos világot uraló társaság népességet is akarna csökkenteni, a logikus az lenne hogy pont azokat hagyják életben, akiket tudnak irányítani. Ez esetben ugye akik bedőltek a csúnya gonosz médiának és oltakoztak, csak mert a hatalom azt mondta, ugye?
A testben minden sejt elhal és újak helyettesítik azokat. Bizonyos sejtek lassabban, mások gyorsabban lefutják az "életüket", azonban 7 éven belül a test ÖSSZES sejtje kicserélődik, azaz jelenleg egyetlen egy sejt sincs a szervezetedben, ami 7 évvel ezelőtt is jelen volt.
Kérdem én: 30 év múlva szerinted mégis hol lesz az a vakcina? 30 év múlva szerinted mégis hogyan fog az bármilyen problémát okozni? A vakcina maga nem az ellenszer. Nem azért lesz hatásos 30 év múlva is egy vakcina, mert a vakcina benned van és harcol. A vakcina csak megtanítja a szervezetet védekezni, utána az távozik a szervezetből.
Ui: a vér a gyorsabban cserélődők között van, annak nincsen szüksége 7 évre, csak 2 hónapra, hogy teljesen újratermelődjön.
Uui: a felét sem kell elhinni annak, amikor covid által okozott, vagy covid vakcina által okozott halálról van szó. Nekem tavaly halt meg nagyapám, miután leálltak a veséi, erről papír van. Felhívták édesanyámat, hogy be tud menni a papírért, ha akar, de ez csak formalitás, tök mindegy. Nem volt mindegy, mert rá fél órára hívta egy ápolóként ott dolgozó ismerőse, hogy mindenképpen menjen be, vegye fel a papírt és írja alá a jegyzőkönyvet, mert ha nincs aláírással ellátva, kidobják a picsába és covidként fogják a belső rendszerben nyilvántartani, aztán később ugyebár innen veszik a statisztikákat. És ez tavaly volt, de érdemes végiggondolni, hogy a 2020-2021-ben elhunytak esetében a hozzátartozók nem mehettek be ezt aláírni, mert látogatási tilalom volt.
"Mi a véleményetek arról [...]?"
Az, hogy elég érdekes dolgokról fantáziálsz.
"azonban 7 éven belül a test ÖSSZES sejtje kicserélődik"
Nem igaz. Az idegsejtek szinte alig cserélődnek, de a szívizomsejtek is csak kis mértékben. A hét év inkább egy átlagnak tekinthető.
Illetve ez önmagában nem is bizonyítja, hogy ne lehetne egy vakcinának hosszabb távú hatása. (Sőt, tudjuk, hogy lehet! Ami egyáltalán nem baj. A kanyaró oltás például jellemzően egész életre szóló védettséget alakít ki.)
" a vér a gyorsabban cserélődők között van, annak nincsen szüksége 7 évre, csak 2 hónapra, hogy teljesen újratermelődjön."
Inkább 4 hónapra. A vörösvérsejtek nagyjából ennyi ideig élnek.
Még ha így is lenne, sem zavarna.
30 éven belül a fő céljaimat teljesítem az életben, szóval ha meg kell halni, akkor köszöntöm majd a Kaszást.
De egyébként ez egy téveszme. Három mRNS vakcinát vettem fel, amivel elégedett vagyok. Ha méreg lenne, akkor nem adtak volna rá Nobel-díjat. Bár gondolom a konteósokat ez sem győzi meg, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!