Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Oltásellenesek, most, hogy...

Oltásellenesek, most, hogy dr. Karikó Kati megkapta a Nobel-díjat, nem lehet, hogy még sem nektek van igazatok?

Figyelt kérdés
Vagy ez is egy globális összeesküvés, amiben a svédek is benne vannak?
2023. okt. 2. 12:26
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
35%
#30 Meg is tudod cáfolni azokat, amiket írtam, vagy csak a szádat jártatod? Próbáld kicsit használni az agyadat is. Tudom, hogy ez a te fajtádnak nehéz, de próbáld meg. Amíg nem tudsz megcáfolni, addig maradj csöndben.
ápr. 14. 17:08
 32/33 anonim válasza:
50%
31. Ne legyél ideges, csak egy szimpla megállapítást tettem, a tanulmány eredménye szerencsére igazolja az én döntésemet amivel én a mai napig messzemenőkig elégedett vagyok. Nem kell a szalmaszálakba görcsösen kapaszkodásodat cáfolnom, neked kell együttélned azzal amit tettél amiért ne rám haragudj. Azt is csak magadnak valld be ne nekem, hogy olyan szar-e ez a tanulmány, hogy tényleg magadba adatod a karikószert akkor is ha még előtte látod? Bennem nincs Nobel díjas pszeudouridin szerencsére és nem is lesz!
ápr. 14. 17:38
 33/33 anonim ***** válasza:
63%
#32 A legviccesebb ebben az egészben az, hogy egy szóval sem mondtam olyat, hogy én be lennék oltva. Ezt te magad találtad ki, mert olyan felszínes szélsőséges gondolkodással rendelkezel, miszerint valami vagy jobb, vagy bal. Vagy lent, vagy fent. Vagy 0, vagy 1. Vagy ez, vagy az. Számodra nem létezik középút, csak valamelyik véglet. Számodra nem létezik az az opció, hogy valaki az oltást védi oltatlanul, vagy fordítva, az oltást szidja beoltva. Te azt hiszed, hogy aki be van oltva, az vakon megbízik az oltásban, aki pedig nincs, az vakon elítéli azt. Persze ebből már az is kiderül, hogy a te saját logikád alapján te magad sem vagy jobb másoknál, hisz te is vakon hiszel, csak másban. Az igazság viszont az, hogy ez a gondolkodásmód téves. Középút létezik és őszintén, komolyan, nem kell hozzá túl sok agyi kapacitás, hogy ezt észrevedd.
ápr. 14. 18:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!