Miért védett állat az imádkozó sáska Magyarországon?
Figyelt kérdés
2023. aug. 9. 10:35
1/7 MDaniel98 válasza:
Gondolom azért amiért általában a többi védett állat: Kevés van belőle.
2/7 anonim válasza:
Dani, ez mind szép és jó, de milyen egzakt bizonyíték van arra, hogy kevesen volnának!?
3/7 anonim válasza:
Az imádkozó sáska nálunk indikátor állat. A jelenléte egészséges környezetre utal. Ebből nincs nagyon sok, így aztán a védelme jelenleg indokolt.
4/7 anonim válasza:
Nekem annyi van a kertemben, hogy lépni nem lehet tőlük, idestova 25 éve.
5/7 anonim válasza:
azon meglepődnék, de csatolj egy fényképet
6/7 anonim válasza:
OFF:
Hát ilyen kultúrában élünk - melyben ez egy szimbólum - hisz a válópereknél is általában azok a templomba járó "tiszta erkölcsű" családmérgező nőszemélyek lesznek a kedvezményezettek, akik szociális értelemben leharapták a férjük fejét és felzabálták őket gazdaságilag. Kérem szépen megérteni, ez a fajfenntartást biztosító "biológiai törvényszerűség"!
XD
7/7 anonim válasza:
Nekem a konyha ablakon szokott megjelenni egy-egy. Éppen csülkös pacalt főztem, amikor benézett. Egészséges környezet indikátora! 2 tányérral bekajáltam, a mentális egészségem helyreállt tőle, csak 100 kiló vagyok ezektől, az a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!