Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Mik lehetnek ezek az azonosíta...

Mik lehetnek ezek az azonosítatlan repülő tárgyak amelyekről már az amerikai kongresszusban is beszélnek?

Figyelt kérdés

[link]

Szemtanúk szerint ezek idegen technológiák, űrlények.

2023. júl. 27. 09:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Tudod nincs az a magas kör és információtömeg, amit némi tudás ne űberelne.

A helyzet az, hogy fogalmuk sincs, de kiváló anyag manipulációra. Hogy ez miért jó nekik? Ők tudják. Hogy én miért mondom, mese? Mert próbálom követni a természet szabályait. Itt röpködnek holmi idegenek, amelyek sok fényév távolságról jöttek rettenetes hosszú időn át, és most röpködnek. Nem tapasztalta meg őket egyetlen, a naprendszert vizslató távcső, radar, ember se. Ezek úgy jöttek át 7-8 milliárd kilométeren, hogy senki se vette észre őket. Mikor végre ideértek, csak röpködnek, ahelyett, hogy kapcsolatot akarnának felvenni.

Vajon miért van, hogy emberek kézenfekvő dolgok ellenében szívesebben hisznek abszurd dolgok tömegében? Nyilvánvaló! Az érdekesebb, és ők szeretik a különlegességeket, hiszen abból olyan sok van...

2023. júl. 27. 16:05
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom de egyre gyakrabban hallani ilyen esetekről, furcsa az egész.
2023. júl. 27. 18:09
 13/15 A kérdező kommentje:

11

Ha végighallgatod a meghallgatást akkor van egy olyan beszámoló, mely szerint riasztottak néhány vadászgépet egy ilyen azonosítatlan repülőtárgy esethet és amint kicsit közelebb kerültek hozzájuk, hirtelen leállt a radarrendszerük, célzójuk stb, tehát pikk-pakk hatástalanítva voltak.Ha ennyire tudják manipulálni a technológiánkat akkor szerintem nem meglepő, hogy nincs éles közeli felvétel.

Ugyanakkor sehol sem állították, hogy fényév távolságoból utaztak ide. Ez csak egy lehetőség a sok közül.

Meg a távolságok is csak a mi fizikánkkal tűnnek nagynak.

2023. júl. 28. 08:46
 14/15 anonim ***** válasza:
75%
Kérdező, megértettem a logikádat. Higgy, amit akarsz. A távolságokról is. Meg a faodúkban tenyésző UFO-król is. Valami minimális kiindulási pont kell a magyarázathoz. Ha ilyen nincs, hát....
2023. júl. 28. 12:29
 15/15 A kérdező kommentje:

14

Nem hiszek semmit.

Csupán nyitva tartom a lehetőségeket.

Ennyi szerintem a minimum.

2023. júl. 28. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!