Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Mik lehetnek ezek az azonosíta...

Mik lehetnek ezek az azonosítatlan repülő tárgyak amelyekről már az amerikai kongresszusban is beszélnek?

Figyelt kérdés

[link]

Szemtanúk szerint ezek idegen technológiák, űrlények.

2023. júl. 27. 09:03
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:

[link]

Tyűha, ez alapján még az amerikai parlamentnek sincs tudta ezekről az dolgokról, egyszerűen eltitkolják előlük a titkosszolgálatok.

2023. júl. 27. 09:11
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudjuk, mert a róluk készült felvételek nem elegségesek a beazonosításukhoz. Pont ez az egésznek a lényege.
2023. júl. 27. 09:36
 3/15 A kérdező kommentje:

2

És arra alapozhatunk amit David Grusch mond?

Szerinte idegen eredetű gépek, amelyeket a hadsereg titkos bázison tátol

2023. júl. 27. 09:48
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy sima vélemény. Mit akarsz rá alapozni?
2023. júl. 27. 10:03
 5/15 A kérdező kommentje:

4

Igen de azt mondta, hogy úgy 40 alkalmazott mondta neki ugyanazt a szervezeten belül.

Egy olyan személy mint David Grusch miért állna ki hazudozni a parlament elé?

2023. júl. 27. 10:08
 6/15 A kérdező kommentje:

[link]

Azért elég komoly ami most megy.

Szerintem első lépésben a megbélyegzést kellene hanyagolni.

2023. júl. 27. 10:40
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Félek át fog menni ez is az ezóba, és le leszek pirosozva. Na mindegy.

Sokan mondják, hogy hazudoznak az amcsik, titkolják előlünk az ufókat, idegen lényegek, meg mindent. Ha most azzal jönnének elő, hogy emberek, itt van lám egy ufó, a mixmaixhuhu csillagkép nyünyüke csillagának 6. bolygójáól érkezett, ők hatan voltak az utasok, tudnak angolul stb., akkor azt elhinnék akik hazugsággal vádoltak eddig. Ha 40 éven át minden hazugság volt, akkor most hirtelen igazság lesz? Nem csak ügyes díszletépítők és maszkmesterek munkája?

2023. júl. 27. 10:51
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

"Igen de azt mondta"

Messziről jött ember azt mond, amit akar. Ha bizonyít, akkor majd lesz miről beszélni. Addig csak a kismilliomodik alátámasztatlan ufo bejelentés, ameliből annyi volt már mint égen a csillag. Aztán valahogy mégsem bizonyosodott be soha egy sem.

2023. júl. 27. 10:52
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Őt nem ismerem, de vannak „ismeretterjesztő” tévéműsorok, amelyekben neves szakemberek beszélnek az idegenekről. Volt több alkalom is, amikor rákerestem a nevükre, és arra az intézményre, amellyel kapcsolatba hozza a műsor.

Én buta vagyok, tudom. De a Google is, mert egyetlen találatot sem dobott az említett műsorokon kívül.

2023. júl. 27. 11:03
 10/15 A kérdező kommentje:

“ Messziről jött ember azt mond, amit akar. Ha bizonyít, akkor majd lesz miről beszélni. Addig csak a kismilliomodik alátámasztatlan ufo bejelentés, ameliből annyi volt már mint égen a csillag. ”

Azért David Grusch nem akárki a falu végéből. Van háttere, kitüntetése, magas körökben forgott, hozzáfért titkosított információkhoz.

Ugyanakkor konkrét információkat nyújtott át a bizottságnak ezen járművek hollétét illetően.

Ez egy folyamat ezek szerint. Ki kell várni mi történik. Ha megmondja a helyszínt akkor már csak be kell engedni a nyilvánosságot oda és meg is van oldva a talány.

2023. júl. 27. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!