Mit Gondoltok ez jo kutatasi terulet Doktorira valo jelentkezesre?
Figyelt kérdés
Muvesz vizummal most koltozok ki az USA-BA 1 evre, arra gondoltam csinalhatnek egy olyan kutatast, hogy elkezdenem kutatni a magyar vonatkozasokat, pl a metropolitan museumban kikernem a regi iratokat, hogy pl ki volt az a magyar mukereskedo, akitol a haboru elott legtobbet vasaroltak, esetleg a raktaron levo magyar konyveket, mutargyakat katalogizalnam, valamint atmennek a Kongresszusi konyvtarba is, kutakodni. Aztan ezzel jelentkeznek doktori iskolaba az eltere, vagy tori vagy konyvtar szakon. Mas diplomam van, de nem abban dolgozom mert azota infos lettem.2015. okt. 27. 13:32
1/2 anonim válasza:
Ez baromi unalmas. Biztosan nem olvasnám el a disszertációdat, és előadásodra sem ülnék be.
2/2 A kérdező kommentje:
Hasznosnak jeloltem meg, amit irtal,mert tenyleg az, de egy kutatonak lehet nagyon fontos, mert a ket vilageges alatt nagyon sok konyv, konyvtar semmisult meg. Gondolj csak bele a Kossuth ter atalakitasanal talaltak meg a fold alatt a regi szellozo csatornakat, amiket elosszor hasznaltak Europaban es senki nem tudott rola, se a budapesti Foepitesz, se egy leveltaros sem... mert valszeg azok a feljegyzesek, konyvek, amikben benne volt, azok eltuntek, elegtek.
2015. okt. 28. 15:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!