Kicsit nehéz elképzelni, de létezhet olyan anyag, ami az ősrobbanás előtt jött létre?
Nem létezett, mert a Rózsaszín egyszarvú, aki a világot egyetlen szarvsuhintással teremtette csak a saját vágyai kivetülése volt, bár később már ő is manifesztálódhatott anyagi lénnyé is, mert miért ne tehette volna ezt, ha már volt általa teremtett anyag és (Igazi) mindenre ható volta miatt - akinek semmi szüksége hat teljes hosszú napra egyetlen vacak világteremtéshez - akár fizikai valóságában is bármikor megjelenhet, de felesleges egyszerű agyadat ilyenekkel terhelni, ha úgysem értheted ezt meg, lévén az emberi elme korlátai ezt sajnos - hű de kár - nem engedi meg.
Viszont én egyszer találtam egy icipici, de rendkívüli tömegű kavicsot, mert ezredmilliméteres nagyságához képest a hárommillió tonna ez szerintem jelzi és attól való félelmem miatt, hogy elveszíthetem, el is tettem a fülem mögé a kispolcra, hogy mindig kéznél legyen, ha esetleg szükségem lenne rá.
Miért lenne nehéz elképzelni? A "Nagy Reccs" elmélet szerint az univerzum folyamatos körforgásban van, az ősrobbanás után tágul, majd egy idő után eléri a maximumot, elkezd zsugorodni, szingularitás, majd kezdődik az egész elölről. Ebből pedig következik, hogy az ősrobbanás előtt is létezett minden, ami most is, csak az egy másik univerzum volt.
Jelenleg nem ez a legelfogadottabb elmélet, mert azt látjuk, hogy az univerzum tágul, dehát amennyi mindent nem tudunk még, egyáltalán nem kizárható.
Egyértelműen nem! Mivel az anyag fogalma, minden ami ehhez tartozik az ősrobbanás terméke
Ha viszont lett volna előtte anyag, akkor nem igaz hogy a mindenség az ősrobbanásból keletkezett, hiszen volt előtte más
Én nem is mondtam egy szót sem Istenről, de biztos vagyok abban, hogy egy ilyen bugyuta kérdés végén oda akar kilyukadni a t. kérdező, amennyiben mégsem akkor mea culpa.
Csak hülyültem, miért, azt itt tilos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!