Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Léteznek olyan fajok amiknek...

Léteznek olyan fajok amiknek nem az öregedés okozza a halálát?

Figyelt kérdés
Mitől pusztulnak el?

2023. júl. 1. 17:52
1 2
 11/15 Tevenyereggyarto ***** válasza:
100%

“X+ meditációval töltött év után már van benne tapasztalatom.”

Mármint belegondolni dolgokat kissé félreérthető szavakba? S ennek mi köze a halhatatlan medúzák szaporodásához? Kicsit zavaros ,hogy most mit akarsz :/

2023. júl. 17. 09:57
 12/15 A kérdező kommentje:

Kár üzengetni, inkább személyesen mond a szemembe ha valami nem tetszik.

2023. júl. 18. 00:19
 13/15 Tevenyereggyarto ***** válasza:
100%

“Kár üzengetni, inkább személyesen mond a szemembe ha valami nem tetszik.”

?????

Hát személyesen szemtől szembe nehéz lesz mert fogalmam sincs ,hogy ki vagy és hol laksz… Ha esetleg üzengetés alatt arra gondolsz ,hogy valaki privátba ír akkor az sem én vagyok, csak ez az egy fiókom van s mindig kint a nevem.

Most őszintén nem tudom mit akarsz mert az utóbbi kommentjeidnek semmi köze a kérdésedhez, trollkodsz vagy valami szert szedsz? Feltettél egy teljesen normális kérdést halhatatlan állatokról, én minden problémázás nélkül szívesen válaszoltam. Nem értem miből gondolod ,hogy nekem bármi problémám lenne veled.🤨

2023. júl. 18. 06:41
 14/15 A kérdező kommentje:

Kérlek, mellőzd a hülyének nézést. Burkoltan odaszóltál (megjegyzést tettél), ami nem volt a kérdés része. Ezernyi más kifejezést is használhattál volna. Ha nem tudod a kérdésre a választ vagy nem akarsz válaszolni, akkor nem kötelező illetve nem vagy köteles válaszolni.

2023. júl. 18. 07:46
 15/15 Tevenyereggyarto ***** válasza:
91%

Erősen félreértetted a helyzetet. Egyáltalán nem állt szándékomban burkoltan odaszólni, bármi negatívat írni. Bocsánat ha megbántottalak. Ha én valakinek valami negatívat írok akkor arról egyértelműen süt, nem burkolózok. De neked miért írnék? Semmi okom rá.

Gondolom mivel ezt emelted ki ezért ezt értetted félre: “Szóval ha magad is szeretnél ilyet látni akkor keress fel valami tiszta vizű területet hátha találsz hidrákat. Nagyon apró jószágok, szóval ha türelmetlenebb fajta vagy akkor egy Google keresés némileg gyorsabb, rögtön az első képen láthatod is:

[link]

Itt kiemelted a “ha türelmetlenebb fajta vagy”. Egyrészt a “fajta” szót ne értsd félre. Ilyen kontextusban csak annyit jelent ,hogy ilyen típusú, ilyen személyiségű ember. Semmi több. Ha te nem szereted ezt a kifejezést használni akkor ne használd, szíved joga. De ne sértődj meg ha más használja teljesen normális, nem negatívnak szánt kontextusban.

Másrészt hidrák megkereséséről volt szó ,hogy lásd magad is ahogy bimbóznak/ ivartalanul szaporodnak. De nyilván nem várhatom el ,hogy fogd magad s keress egyet a vadonban hátha találsz egyet ami ráadásul pont bimbózik, ezért linkeltem példának a Wiki oldalt ,hogy lásd miről beszéltem. Ha neked van időd, energiád és türelmed hidrákat keresni (merthogy ahogy írtam elég kicsik s nincsenek ott mindenhol) akkor egyszerűen az a mondatrész nem érint téged. Ennyi. Nem volt ebben semmi freudi elszólás vagy burkoltan hülyének nézés.

2023. júl. 18. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!