U. Xorter kérdése:
Mit szóltok a ChaosGPT-hez?
Figyelt kérdés
Ez egy nagy vicc vagy komolyan gondolták az alkotók?
Anélkül, hogy démonizálnánk az AI-t, lehet reális veszélye bármire nézve?
Ti támogatnátok?
2023. ápr. 15. 16:12
11/13 anonim válasza:
11
Mert hogy is generálna 1-2 éven belül 35-40% munkanélküliséget valami, ami egy iskolai házit nem tud sokszor megírni? Meg miért is romlana attól a közbiztonság? Az emberiség egész történelme során azon volt, hogy kevesebbet s könyebben tudjon dolgozni. Vagy te azt hiszed, hogy még ma is minden kézzel készül? El kell szonorítsalak, az ipari gépek mar jó sok gyártási fázist átvettek, mégse omlott össze a társadalom.
12/13 anonim válasza:
Brutális munkanélküliség, zéró bevétel, ellátatlan család emberek százezreinél, megálló hiteltörlesztések, drasztikusan lecsökkenő fizetőképes fogyasztó, akik már kenyeret sem fognak tudni venni pár hónap után, és hogy omlik össze a társadalom? Mókus, engedd szabadjára a fantáziád.
13/13 anonim válasza:
Én írattam vele programot c#-ben, működött. Írattam vele két dalszöveget, megadott téma, stílus alapján, egész jó volt, persze nem tökéletes, de ezt a magyar nyelvnek tudom be, angolul nyilván jobban boldogul. Én imádok szórakozni vele. Már néha olyan, mint ha valakivel chat-elnék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!