Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Mire a Nap vörös óriássá...

Mire a Nap vörös óriássá duzzad addigra már nem leszünk itt a Földön?egy aszteroida előbb végez velünk?vagy hogy pusztulunk ki vajon?

Figyelt kérdés

tegnap 23:24
 1/2 anonim ***** válasza:

Ezt még megtippelni sem lehet szerintem ennyire előre.

Lehet aszteroida is akár, de az is simán megtörténhet, hogy mi magunk nyírjuk ki a bolygót magunkkal együtt.

De az is lehet, hogy addigra átköltözünk mindenestől egy másik bolygóra.

(Mindamellett, hogy rosszul vagyok attól, amit művelünk a bolygónkkal, kicsit sajnálnám is az emberiséget, van olyan tulajdonságunk is, amire tudok úgy gondolni, hogy kár lenne érte... ezáltal egy kicsit sajnálom is, hogy valószínűleg ezt én már sosem fogom megtudni)

ma 00:03
 2/2 anonim ***** válasza:

Sokan gondolják, hogy az ember mindenható, képes uralni akár a természet erőit is.

Nem tudja, de képes arra hogy tönkre tegye.

Akár ez is vezethet tömeges kihalási hullamhoz, meg még sok egyéb is.

Értelmetlen, és fölösleges ezen elmélkedni, még ott sem tesznek semmit, ahol lenne rá lehetőség

ma 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!