Mire képes 1 kg termit? 300g alu por,700g vasoxid por csillagszóróval begyújtva? Valamint anyagilag mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
Próbálok termitet csinálni... van 700 gramm rozsdás vasporom (rozsdát kávédarálóval megőröltem), alumíniumport még nem tudtam szerezni, kb. 300 gramm kellene, ez mennyibe kerül, illetve hol lehet megvenni?
Valamint mire képes 1 kg termit? A neten, és az oldalon is csak az van írva hogy "keverj össze 1g Al port, és 2-4 g vas-oxidot" Ez max 5 gramm, nem hiszem hogy van hatása... én 200* ennyit próbálok felhasználni.
4cm vastag acéllemezt próbálnék "átvágni" és persze épületen belül... Van rá esély hogy átvágja, illetve az épület kigyulladhat? (A padló kőből van, oldalfal 3 m-re, plafon 3.6m, a plafon lapostető, fából és kátrányból van, illetve kő hullámpalával fedve.)
2010. okt. 7. 18:20
11/13 anonim válasza:
1 kiló termittel tetszőleges harckocsit el lehet pusztítani ha a tetején vagy az ágyúcsőbe tömködve gyújtod be, tetszőleges házat fel lehet gyújtani, apróbb tárnyakat meg lehet semmisíteni, konstruktív oldalon 3-4 48kg/fm es sínhegesztést elkövetni illetve az olvadt vasból homok formába kb 1/4 ed kilós tárgyat önteni
12/13 anonim válasza:
Egy hasznos információ: a termit (főleg a házilag készített) néha felrobban...
13/13 anonim válasza:
Plusz a termittel lehet hogy átvágod az acéllemezt, de a lyuk helyén egy vastag formátlan vasdarab lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!