A rákos is lehetenek rákosak?
Első olvasatra én is azt gondoltam ,hogy arra gondol ,hogy a rákos daganatnak tud-e lenni saját rákos daganata. Aztán megláttam a kommented s a kulcsszavak közt az állatot 😅. Jó, ez egyértelműbb de már annyira lerágott csont, azt hittem valami újjal vagy legalább is ritkábban kérdezettel áll elő a Kérdező.
Amúgy még a rákos daganat is kaphat rákot. Ilyenkor a szuper daganat akár el is pusztítjatja az eredeti rákos sejtcsoportot önmagával együtt.
Egyes feltevések szerint azért nem fordul elő rákos megbetegés nagytestű állatoknál, mert a szuperrák még azelőtt kiütközik, hogy az állat jelentős tüneteket kapna. Azelőtt meggyógyul, hogy bármi tünet érzékelhető lenne.
A rák mint állat lehet rákos
És a rákos daganaton is keletkezhet rákos daganat. Az ilyennek szoktak is örülni mert megoldja a problémát
"a rákos daganaton is keletkezhet"
Ez miért oldaná meg a problémát?
Láttam olyan képet, ahol nyomon követték 12 sejtvonal útját egyetlen rákon belül.
Egy szervezeten belül az egyes sejtvonalak egymással versenyeztek. Az egyik volt, hogy részben kipusztította a másikat, aztán a másik a harmadikat, végül az egyik, amelyik az elején jelentéktelen volt, felülkerekedett, gyakorlatilag mindegyik másik vonalat erősen megritkította, és robbanásszerűen elszaporodott.
Ez volt a vég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!