Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan lehetene belülről...

Hogyan lehetene belülről kitisztítani a cumit? Milyen gyakran kell így cserélni?

Figyelt kérdés

Kislányom csak a cseresznye alakú cumit fogadja el, a többi fajtát nem. Jelenleg a Baby Bruin fajta van, ezt szereti, viszont, már szinte 2 nap után belülre belemegy a nyál, tej, minden, foltos mutyis az egész. Hiába mosom, fertőtlenítem, kiforralom, bármi, belül ugyanolyan marad..

Keresgéltem már, de egyszerűen nem találok még egy ilyen formájú cumit, kivéve amit a gyogyszertárban is lehet kapni, de az is ugyanugy tele megy mindennel.

Tudtok olyat, ami szintén cseresznye alakú, és nem megy tele mindennel?

Vagy így milyen gyakran cseréljem neki?

2020. szept. 18. 13:26
 1/8 anonim ***** válasza:
56%

Vedd el tőle.

Valószínű kiharapja, és úgy megy tele.

Már vannak fogai.

Bármilyen sűrűn csereled tele lesz trutyival.

Így meg gusztustalan.

2020. szept. 18. 13:56
 2/8 anonim ***** válasza:

A tommee tippee nem ugyanilyen alakú?

Azzal van tapasztalatom. A vízcseppek ugyan meglátszottak rajta, de sose maradt benne semmi egyéb trutymó.

Mondjuk nem lógott egész nap a szájában (korlátoztam), evés közben nem cumizott.

1-es, minden cumi lyukas egy picit kiharapás nélkül is

2020. szept. 18. 14:30
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

De miért nem veszitek el tőle?

Én pont 2 évesen elvettem.

3 napig volt nyügos.

Utána eszébe sem jutott.

2020. szept. 18. 14:32
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekünk ilyet ajánlottak a kórházban, kb. 4 hónapos koráig csak ilyet fogadott el:

[link]

Ezt belülről koszolódást sose tapasztaltam egyik fajta cuminál sem.

2020. szept. 18. 14:41
 5/8 anonim ***** válasza:
A Bibs is cseresznye alakú,illetve a Tommie Tippie-nél is lattam ilyet. A Bibs-et probaltuk,nem tapasztaltam ilyet,bar nem is volt hosszu eletu probalkozas,azt is kikopte 😂🤣🤷🏻‍♀️
2020. szept. 18. 15:47
 6/8 A kérdező kommentje:

1es: 3 hónapos, nincsennek még fogai.

3as: Azért nert még csak 3 hónapos :D

4es: Igen, erre gondoltam a gyogyszertári cuminál, csak a márkára nem emlékeztem. Ez is ugyanolyan lesz belül, csak nehezebben látni, mivel sárga, és nem átlátszó.

Utána nézek a Tommee Tippeenek, köszönöm :)

2020. szept. 18. 16:04
 7/8 anonim ***** válasza:
Ez fura. Nekünk MAM-mal semmi ilyen nem volt. De az sajna más alakú. ☹️
2020. szept. 18. 17:44
 8/8 anonim ***** válasza:
A fiam nagy cumis. Egyedül a cseresznye alakú latex cumit fogadja el. Kb 1-1,5 havonta cserélem, de 2-3 mindig van egyszerre használatban és csak aludni kapja meg vagy ha beteg, de akkor meg ugye értelemszerűen cserélve van mikor meggyógyul. Cseréld sűrűn, mindig legyen otthon új és ha elhasználódik kuka.
2020. szept. 18. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!