A biorezonanciának van bármiféle tudományos alapja?
Anyám megszállotja ezeknek a konteós marhaságoknak. Most állítólag egy olyan programot telepített le a számítógépére, ami elvileg véd az 5G sugárzás ellen és ilyen különböző rezgéseket bocsát ki magamból, ami megcélozza az agyi hullámokat, ezzel stimulálva a tudatalattit meg a szervezet öngyógyító mechanizmusait, képességét.
Ezt sikerült megérteni abból, amit mondott, ez nyilvánvalóan úgy marhaság, ahogy van. De mégis besz*rtam, mert ezek amilyen használhatatlanok, olyan károsak is lehetnek. Pl. kiderült, hogy a legtöbb ilyen 5G elleni medál valójában radioaktív anyagokat tartalmaz.
Lásd: [link]
Sehonnan.
Parasztvakítás.
Mint mondjuk a hidrogénezett víz vagy a gázfogyasztást csökkentő mágnes...
Bizonyosan van értelme, hiszen a legújabb tudományos kutatások igazolták, hogy minden hullám. Takács kvantumfizikus is elmondta, hogy nem részecske az anyag, hanem hullám. Minden ami létezik az egy hullámtér. Ami rezgés, frekvencia tehát minden így gyógyítható.
Azt nem tudom, hogy valóban ráadóaktív elemet tartalmaz-e a medál, mert lehet csak tudományos hazugság, hogy elfordítsák az emberek figyelmét a pozitív dolgoktól. Viszont valamennyi ráadióaktivitás jut az ember testébe minden nap. Kevesen tudják, hogy Csernobil óta naponta több százszorosa kerül belénk, mint régen. Lehet hocs valóban van csekély sugárzása a medálnak, de Csernobilnak és az 5G-nek is van
Igen, vannak rezgések.
De ezeket egy elektronikai eszköz nem fogja tudni előállítani és továbbítani.
Egy időben az ostobák között az a hülyeség terjengett, hogy a 432Hz frekvencia gyógyító meg méregtelenítő hatású.
Minden hülye hallgatta a telefonján ezt a frekvenciát valami YT videóból nem tudván azt, hogy a telefon hangszórója nem is képes továbbítani az ilyen alacsony frekvenciát... :D
De egy közönséges telefonon lévő app mégis hogyan tudná átkonvertálni a hangrezgéseidből az energiáidat, majd erre ráhangolni a többi anyag energiáját? Ha valóban lenne is rezgése a levendulának, azt hogyan mérik le?
Erre csak valamiféle megközelíthető magyarázatot próbálok keresni, de egészen felháborító, hogy ezzel képesek hülyíteni az emberek agyát.
Mérnök végzettségű vagyok, van egy kedves ismerősöm, aki az elmúlt évtizedekben sokat foglalkozott radiesztéziával. Természetesen számtalan vitám volt vele az otthonomról, hogy a különböző, a modern tudomány okozta sugárzások milyen hatással lesznek az életemre, ha nem fogadom el az Ő tanácsait, megvásárolható eszközeit.
Egy alkalommal megkérdeztem, hogy miképp definiálná a saját tudományát, mire valami olyasmi választ adott, hogy a műszerek mérési határértéke alatti sugárzásokkal foglalkozik, a mérések határértéke alatti káros részecskékkel. Azt gondolom, hogy racionálisan megközelítve már itt megdől a tudomány, hisz azt gondolom, hogy valami akkor nevezhető tudományosnak, ha azt igazolni tudom, nem pedig akkor, ha nem.
Megkérdeztem továbbá, hogy egy hullámot hogyan képes megváltoztatni úgy, hogy az információ ne sérüljön, erre az volt a válasz, hogy inkább beszéljünk másról.
"Hollandiában vagy Németországban, már nem emlékszem, de volt egy tömeges madár elhullás és utána kezdték kivizsgálni az esetet, amit az 5G-vel hoztak összefüggésbe."
Volt egy kabaréjelenet régen, az hozta divatba a 'volt egy kabátügye' kifejezést, ez a hozzászólás is pont olyan sározás. Hágában volt (Huygenspark), aztán később egy madárvédő is beismerte, hogy ő is bizonyítva látja, hogy nem is volt akkor éppen kísérleti adás (ez az eset 2018-ban volt), és aztán valami mérgező bogyó került szóba, aztán elaludt az ügy.
Valamit tényleg tudhat a csávó, mert ilyen tömény hülyeséget ilyen rövid szövegben összesűrítve ritkán olvas az ember. Egyébként elég világos a módszer. Fog pár tudmányos (vagy annak hangzó kifejezést), aztán teljesen random szöveget generál belőle, és ezzel "magyarázza", hogy miért "működik" a módszere. A tudományhoz (és a valósághoz) semmi köze nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!