A biorezonanciának van bármiféle tudományos alapja?
Anyám megszállotja ezeknek a konteós marhaságoknak. Most állítólag egy olyan programot telepített le a számítógépére, ami elvileg véd az 5G sugárzás ellen és ilyen különböző rezgéseket bocsát ki magamból, ami megcélozza az agyi hullámokat, ezzel stimulálva a tudatalattit meg a szervezet öngyógyító mechanizmusait, képességét.
Ezt sikerült megérteni abból, amit mondott, ez nyilvánvalóan úgy marhaság, ahogy van. De mégis besz*rtam, mert ezek amilyen használhatatlanok, olyan károsak is lehetnek. Pl. kiderült, hogy a legtöbb ilyen 5G elleni medál valójában radioaktív anyagokat tartalmaz.
Lásd: [link]
Nincs.
Az "alternatív" sarlatánok megirigyelték az elektronikai szakemberek komoly és tudományosan megalapozott módszerét a rádiótechnikai áramkörök vizsgálatánál.
Erről koppintottak - de az emberi szervezet nem középfrekvenciás sávszűrő, hogy csak pár drótra rákapcsolva lehessen méregetni a lényeges karakterisztikáit.
Ez úgy működik, hogy az a kvantumfrekvencia (jelentsen ez bármit is) a számítógépen keresztül eljut az emberhez és elkezdi befolyásolni a sejtjeit.
Mi az a kvantumfrekvencia? Olyanról hallottam, hogy a szovjetek használtak ilyen frekvenciás technológiát kínzásra. Kicsit aggódom, hogy ez is valami hasonló lehet.
Hát nem tudom.
Én sem hittem benne, de elkísértem a nejem egy ilyen allergia vizsgálatra. A hirdetésen dohányzásról leszoktatás is szerepelt.
Nejem unszolására csak beültem a számítógép elé.
Kér rézrudat kellett megfogjak és egy fémlapra léptem.
Adnom kellett egy csikket, amit beletett egy edénybe.
Jó fél órát tartott a buli, közben majd elaludtam.
Alig vártam, hogy kijöjjünk és rágyujtsak.
El kellett dobnom a cigit, annyira rossz volt.
Nem tudtam rágyujtani vagy egy hónapig.
Majd jött egy nehéz időszak és visszaszoktam.
Később elmentem egy másik "gyógyászhoz", hasonló volt a procedura, de nem kért csikket. Nem volt semmi eredménye.
Amiért a keresztet, budhát félholdat vagy dávidcsillagot forgalmazókat sem büntetik.
Kicsit óvatosan kell fogalmazni és már is csak hit kérdése...
Én ezt azért túlzásnak tartom anyukád részéről.
Viszont amikor bejött az 5G, akkor volt egy tanulmány amit elolvastam, hogy a madarak irányérzékére befolyással lehet, vagy zavarhatja őket és bizonyította a tanulmány hogy az 5G olyan frekvencián sugároz, ami mobiltorony közelében rezgést képes létrehozni.
Hollandiában vagy Németországban, már nem emlékszem, de volt egy tömeges madár elhullás és utána kezdték kivizsgálni az esetet, amit az 5G-vel hoztak összefüggésbe.
Nettó hülyeség.
Azok az elhullott madaras fotók a 4G indulásakor is előkerültek, "bizonyítva" a 4G madarakra káros hatását.
Az 5G meg nem sugárzás, hanem technológia, tehát már itt bukik az egész.
Mehet 800MHz-n és akár 60GHz-n is.
Az elmúlt években azért tették arrébb a mindigtv DVB-T frekvenciáit, mert kellett a 800 MHz-s sáv az 5G-nek.
Na most az eddig ott 60-80 kW-tal sugárzó TV adókkal nem volt gond, de most a pár Watt-tal sugárzó mobilkommunikációs antennák már károsak kb. mindenre? :D
Erről van szó:
"Rendszerünk egy olyan technológia, amely kvantumenergia közvetítésével a szervezetünk intelligenciája által kiválasztott gyógynövények, aminosavak, enzimek, illóolajok, zsírsavak, homeopátiás potenciák, vitaminok, ásványok, pre-, pro biotikumok, akupunktúrás pontok rezgéshullámait közvetíti számunkra. Semlegesíti a patogén kórokozók, gombák, elektromos sugárzások, /4G, 5G, mobiltelefon, röntgen, ultrahang stb./ káros hatásait."
A szoftvert Dr. Vaughn R. Cook a vállalat vezérigazgatója és igazgatósági elnöke fejlesztette ki.
A legújabb technológiájának az alapja egy olyan kvantumjelenség, amelyet összefonódásnak hívnak. Ennek lényege, hogy a szervezet energiáit és rezgéseit egyensúlyba hozza, ezáltal megteremtve a tökéletes harmóniát.
Nem értem, hogy miért nem konkretizálja a technológia lényegét?
"A különböző rezgések alkalmazkodnak az egyén energiájához, ennek köszönhetően a szervezet a kapott információk alapján kezdi meg a hatásmechanizmus beindítását."
Hogyan tudnak rezgések alkalmazkodni az egyén energiájához?
"Minden anyagnak, növénynek, élőlénynek egyedi rezgése van. Azt, hogy a testi-lelki egyensúly fenntartásához melyik rezgés energiára van a szervezetünknek leginkább szüksége, a velünk született intelligenciánk hanganalízis alapján választja ki."
Ez sem érthető, mégis mit lehet a hanganalízisből leszűrni? Ez egy elég science-fiction hightechnológia lenne, ha igaz lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!