Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Március 15-re havazást mondd...

Március 15-re havazást mondd és viharos szelet jelez az időjárás. Meg fog ismétlődni 2013-as katasztrófa?

Figyelt kérdés
Az a baj hogy most az egész hadsereg az Ukrán határnál van, honvédelem nem tud segíteni ha beüt a baj.
2023. márc. 12. 18:14
 1/3 anonim ***** válasza:
87%
Akkor sem volt katasztrófa, csak egy csomó hülye ember, aki a figyelmeztetéseket nem vette figyelembe.
2023. márc. 12. 18:21
 2/3 anonim ***** válasza:
89%

#1 pontosan.

Aznap utaztam volna páromhoz és inkább lemondtam, legalábbis azt mondtam neki, hogy majd meglátom, mert nem szeretnék se a mávon se kocsiban szívni és láss csodát nem szívtam:D

Persze ettől még sokan vannak akik ingáznak és nincs opciójuk, de nagyban lehetett volna csökkenteni a károkat, ha mindenki komolyan veszi amit mondanak vagy legalább figyelembe veszi.

2023. márc. 12. 21:30
 3/3 anonim ***** válasza:

2-es: tökéletesen igazad van, én is elhalasztottam egy fonotosabb utat pár nappal emiatt.

Akik meg akkor bajba jutottak, gyakorlatilag mindegyik felelötlen volt csak, elindultak rokonlátogatásra, utazni, stb minden kényszerítö ok nélkül (tehát nem miunkába járás vagy hasonló), és minden felkészülés nélkül - kisbabával takaró, víz, tápszer, stb nélkül, nem müködö fütéssel, stb. A többség ugyanis egyszerüen elkönyvelte magában, hogy "ilyen nem lehet", hiába jött minden médiában napok óta a figyelmeztetés.

2023. márc. 13. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!