#10 én dolgoztam algoritmusfejlesztőként fizikus végzettséggel.
2023. jan. 6. 14:33
12/29 anonim válasza:
11 mert felvettek kapcsolatokkal vagy mert nem volt más, de az mérnök szakma
2023. jan. 6. 15:15
13/29 anonim válasza:
Az algoritmusfejlesztés bőven nem mérnök szakma. Fizikusok és matematikusok is specializálódhatnak arra.
2023. jan. 6. 15:38
14/29 anonim válasza:
Nem tudom, hogy mennyiben mérnöki szakma. Szoftverarchitekt az azt mondom, hogy mérnöki feladat. Algoritmusfejlesztéshez nagyon jó elméleti alap kell, és hogy képes legyél önálló kutatómunkát végezni. Lehet totál középszerű a programozási és technikai tudásod emellé, ha egyszer megcsinálod, amit kérnek tőled. Ideális esetben valaki más feladata kéne legyen, hogy abból a futtatási környezethez optimalizált, clean-kód legyen.
2023. jan. 7. 14:20
15/29 anonim válasza:
Az elte fizikusai mondják, hogy nem lehet fizikusnak elhelyezkedni. Gnédig Peti el is mondta anno nyílt napon, hogy biztonsági őrnek meg üzletkötőnek mennek fizikusok. Az ex-kfki igazgatója is szintén elmondta. Ezek amiket itt leírtok mérnöki munkák, mérnöki skillekkel, képzettséggel megoldható feladatok. Ide akkor vesznek fel fizikust, ha nagyon jó kapcsolatai vannak vagy ha annyira melós, hogy még egy mérnök sem foglalkozik vele. Nem éri meg fizikusnak menni, mert nincs szükség rá
2023. jan. 7. 17:07
16/29 anonim válasza:
iszonyat balf.sznak kell lenni, hogy fizikusként biztonsági őrnek menj. még ha épp nem is kelendő sem a szakterületed, sem a fizikus alaptudásod (azaz nem sikerül sem az akadémiai szférában, sem az alkalmazott ipari kutatások területén elhelyezkedned), a fővárosban ha tudsz egy kicsit programozni és látszik, hogy nem 90 alatti az IQ-d, fel vagy véve.
2023. jan. 7. 21:44
17/29 anonim válasza:
Ekkora sok hülyeséget. Biztos nem mondanak ilyet elte nyilt napon hogy fizikusok nem tudnak sehova sem menni.
BME fizikán vagyok, és egy ismerosomnek sem akadt problemaja elhelyezkedessel eddig. Siman lehet menni semilabba, amit egyebkent fizikusok alapitottak, morgan stanleybe es tarsaihoz, wignerbe es egyeb kutatohelyekre, boschba, medisohoz stb stb. Voltam BME állásbörzén különböző mérnöki standoknál, és amikor mondtam hogy fizika MScn vagyok, mind mondta hogy mit mehetnék hozzájuk dolgozni.
2023. jan. 7. 21:47
18/29 anonim válasza:
Akkor hazudtak? Még egy fizikus állást sem tudnál linkelni, mert nincsen😂
2023. jan. 7. 21:47
19/29 anonim válasza:
a semilab zrt. jelenleg több pozicíóba is keres, pl
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!