Mire specializalodjak?
Figyelt kérdés
Matematika? (tanar)
Fizika:
- gepeszmernok?
- epiteszmernok?
- elektronika?
- autoszerelo?
Kemia:
- vegyeszmernok?
- biokemikus / molekularis biologia?
Informatika? (programozo)
- 3d programozo?
- hacker?
Sajnos nagyon sok minden erdekel, legszivesebben mindet kitanulnam, de nincs annyi eletem :)
2023. jan. 5. 22:40
1/29 anonim válasza:
Matematika:
- matematika
Fizika:
- fizika
Nem fordult meg a fejedben?
2/29 anonim válasza:
A mérnökök remekül keresnek. A fizikusok sehogy, mert nincs állás. A fizika tanárok pedig vergődnek a közoktatásban
3/29 anonim válasza:
csak az a fizikus nem helyezkedik el, amelyik nem akar. akadémiai szféra valóban nem egy aranybánya, de jó néhány cég szív fel direktbe fizikusokat.
4/29 anonim válasza:
Ha átképzi magát mérnöknek. Ki akar 5 év fizikus egyetem után még pár évet mérnöknek tanulni
5/29 anonim válasza:
van egy olyan gyanúm, hogy te nem sok fizikust ismersz. én hét évvel ezelőtt végeztem, jelenleg is a szakmámban dolgozok ipari kutató cégnél.
6/29 anonim válasza:
Autószerelő - kezdetnek megteszi.
7/29 anonim válasza:
Több fizikust ismertem, aki algoritmusfejlesztéssel vagy hasonlóval foglalkozott.
Kérdező: menj el minél több nyíltnapra, és kérdezz pofátlanul sokat. Nekünk nem feladatunk befolyásolni a választásod.
9/29 NTBS válasza:
Autószerelő. Arra mindig lesz igény.
10/29 anonim válasza:
"algoritmusfejlesztéssel" oda mérnököket keresnek. Fizikusra nincs igény hazánbkban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!