1/8 anonim válasza:
Igen, pl mátrix műveletekkel függ össze, de még neked is be kell szállnod a kutatásba mert különben valami mást számol ki a gép.
2/8 A kérdező kommentje:
Magyarul tudományosan lehetlen?
2022. dec. 10. 16:42
3/8 anonim válasza:
Mivel a mennyországot a vallások nem írják le, csak nagyon-nagyon elnagyolva, ezért nem lehet tudni, hogy milyennek gondolják.
Mivel a helyét sem írják le, meg amúgy semmit sem, ami alapján meg lehetne találni, ezért tudományosan vizsgálhatatlan.
4/8 anonim válasza:
Egyes elméletek szerint vannak alternatív univerzumok. A mennyország is lehet egy ilyen.
6/8 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, miért pont matematikailag érdekes a mennyország. Miért nem inkább földrajzilag. Mint ahogy az Óperenciás tenger, meg az Üveghegy.
7/8 anonim válasza:
"Óperenciás tenger"
Csak arról tudjuk, hol van: OBER ENNS: [link]
AZ Enns folyón túl.
Ez még a magyar kalandozások idejéből származik.
8/8 anonim válasza:
6-os vagyok:
Igen, ezt egy olyan közepes általános műveltséggel lehet tudni, de azért jó, hogy leírtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!