Ez nem durva . ?
Figyelt kérdés
A NEURALINK képes zombit csinálni az emberből ? (Itt a zombi nem a rothadt élő-halott emberre gondolok hanem a távírányított szabad akarat nélküli… Tehát a chip képes befolyásolni a központi idegrendszert ha a neuronikra rátelepszik?
2022. dec. 3. 11:49
1/4 Kólauborkával 

válasza:

Érdekesen hanzik, de nem tudom te hol olvastál arról, hogy ezzel bárkit irányítani lehetne (én nem követem ezt a technológiát).
Viszont tetszik, ha lenne agyba ültethetö elérhetö HDD, én beraknám, mert a memóriám olyan, mint egy arany halé…
2/4 anonim 

válasza:

Attól függ, hogyan kötöd be.
Ha az akaratot vezérlő sejtekre, akkor képes.
De pontosan irányítani még biztos nem lehet vele.
Ja, és gondolatot olvasni se valami pontos.
3/4 anonim 

válasza:

Nem kell ahhoz neuralink (aminek mind az elméleti, úgy a gyakorlati megvalósítása is erősen kétséges), hogy zombit csináljon belőled az elnyomó hatalom. Egy politikailag motivált kényszerbeszállítás a pszichiátria zárt osztályára - és ki vagy csinálva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!