Ez nem durva . ?

Figyelt kérdés

[link]

A NEURALINK képes zombit csinálni az emberből ? (Itt a zombi nem a rothadt élő-halott emberre gondolok hanem a távírányított szabad akarat nélküli… Tehát a chip képes befolyásolni a központi idegrendszert ha a neuronikra rátelepszik?

2022. dec. 3. 11:49
 1/4 Kólauborkával ***** válasza:
100%

Érdekesen hanzik, de nem tudom te hol olvastál arról, hogy ezzel bárkit irányítani lehetne (én nem követem ezt a technológiát).

Viszont tetszik, ha lenne agyba ültethetö elérhetö HDD, én beraknám, mert a memóriám olyan, mint egy arany halé…

2022. dec. 3. 12:20
 2/4 anonim ***** válasza:
84%

Attól függ, hogyan kötöd be.

Ha az akaratot vezérlő sejtekre, akkor képes.

De pontosan irányítani még biztos nem lehet vele.

Ja, és gondolatot olvasni se valami pontos.

2022. dec. 3. 13:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem kell ahhoz neuralink (aminek mind az elméleti, úgy a gyakorlati megvalósítása is erősen kétséges), hogy zombit csináljon belőled az elnyomó hatalom. Egy politikailag motivált kényszerbeszállítás a pszichiátria zárt osztályára - és ki vagy csinálva!
2022. dec. 3. 15:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Reklámok
2022. dec. 6. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!