Aki a mai világban azt állítaná hogy ő Isten fia azzal mit csinálnának? Azonnal megkapná a legerősebb szedatívumot?😀
Figyelt kérdés
2022. nov. 9. 07:38
1/9 anonim válasza:
Ha a vizet borrá változtatja, meg halottat támaszt fel és ez dokumentálva lenne bárki számára, akkor hinnének is neki. Ha hitetlenek oda mennek, hogy gyógyítsa meg őket és ezt megtenné, nem lenne kételkedő.
Vannak orvosi akták, ha most egy mozgássérültet, vakot meggyógyítana az már bizonyított tény lenne, hogy nem átlagos ember.
3/9 anonim válasza:
Én is az vagyok de ezt miert a termeszettudományokban kérdezed?
4/9 anonim válasza:
Ugyanazt mintha azt mondaná, hogy ő Napoleon.
5/9 GLadislaus válasza:
Ha valaki hihetetlent állít, az ok a szedálásra?
6/9 anonim válasza:
Le se tojnák.
Szedatívumot maximum akkor kapna, ha ön- és közveszélyes viselkedést produkálna. Csak mert azt állitja, hogy isten fia, ez nem lenne indok ilyesmire, mindenkinek jogában áll azt hinni, amit akar.
7/9 anonim válasza:
Valaki feltenné a jutyubra, utána "eltűnne". Értsd az egyház, vagy a vmelyik nagyobb hatalom kormánya elvinné kísérletezni. Abban biztos vagyok, hogy nagy karriert nem futna be a mai elcs*szett világban.
8/9 anonim válasza:
És mivan ha csak egy szélhámos? Vagyis ő igazából az ördög fia :)
9/9 anonim válasza:
Azért ha Isten fia lenne nem hiszem hogy csak úgy átlagos emberek átlagos kormánya tudna vele kísérletezni
Simán tesz valami csodát amivel árt azoknak akik el akarják fogni vagy el varázsolja magát máshová
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!