Ha az univerzum tényleg végtelen nagyságú lenne, akkor képes lenne még tovább tágulni?
Hű, ez keményen színvonaltalan topic lett.
Nézzük:
#1: Igaz, tökéletes válasz
#2: Releváns, jó link
#3: A válaszadó leírja, mennyire nem értik az emberek a végtelen fogalmát, majd leír egy hülyeséget, bebizonyítva, hogy ő sem érti
#4: Okés magyarázat
#5: Marhaság, nem tudjuk, hogy végtelen-e vagy sem
#6: Kisujjból kiszopkodott marhaság, nincs "egyelőre legvalószínűbb" verzió
#7: Marhaság, nem tudjuk, az-e
#8: Totál téves, pont az ellentéte igaz
#9: Tökéletes példa, jó válasz, csak épp 0%-ra lepontozva...
#10: Újabb versenyző, aki totálisan nem érti a végtelen fogalmát, de legalább mond valami hülyeséget róla
#11: A 8-as teljesen téves állítás megismétlése
Nem rossz....
Kihagytad a #12-est XD pótolom neked.
#12 Egy tengődő, és sodródó elme szürreális, normálisnak hitt belső elképzeléseinek kiteregétése. Kéretlenül.
Az objektumok végesek, a tér végtelen, így néz ki a helyzet.
Ez ugyanolyan mint a számoknál, mindig hozzá lehet adni egyet, ez azt mutatja a tér végtelen, mint a tudatunk. De a számok mégsem érik el sohasem a végtelent. Ugyanígy a képzeletünk számára is végtelen hely van, de a képzeletünk tárgyai és összessége véges.
"A tér lehet végtelen de az an.agi világ ami kitölti az vége. a képzelet meg pláne nem végtelen."
Pontosan, én ugyanezeket állítottam.
"Ez filozófia."
Nem releváns hogy hívjuk.
"Azt tudod elképzelni aminek az elemeit már érzékelted."
Bár nem tudom ezt mire érted, vagy mire akartál vele utalni, de azzal egyetértek hogy amit már megtapasztaltál azt már utána el tudod kb. képzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!