Milyen "virág" illatozik szeptember vége felé az erdőben?
Figyelt kérdés
Alföldi erdőben vettem ilyet észre, hogy bizonyos sávokban édeskés illat van ebben az időben, de ha megállok akkor nem folyamatos, csak időközönként, és nem találtam a közelben olyan növényt, aminek illata lett volna, illetve valami kis fehér virágú futónövényt, de annak nem éreztem illatát.2022. okt. 3. 17:27
1/3 anonim válasza:
Esetleg fényképezd le a fehér virágot, de szerintem az az iszalag termése.
2/3 anonim válasza:
Most virágzik a borostyán, erős illata rengeteg méhet vonz.
Nem mindenki érzékeli, nekem például erős, a galagonyára emlékeztető illatnak tűnik, a fiam viszont egyáltalán nem érzékeli.
3/3 anonim válasza:
Ha édeskés illata volt, akkor szerintem akác. Az időjárástól is néha megbolondulnak a fák, növények, az akác meg alapból hajlamos őszi másodvirágzásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!