Mi látható szerintetek ezen a google streetview képen az égen?
Én megnéztem a videót, annyi látszik rajta, hogy belezoomol a streetview képbe. Hogy ez mit bizonyít vagy cáfol azt nem tudom.
A helyszín nem látszik, le van vágva/ki van homályosítva, szóval nem jutottunk előrébb.
Szóval mind trollkodtok és semmiképpen sem ismernétek be, hogy hülyeségeket beszéltetek össze-vissza.
Azoknak pedig, akik érdemi választ szeretnének írni: írjátok, mert még mindig kíváncsi vagyok mi lehet az...
Az egy rovar.
Nem tudtál valid érvet felhozni, hogy miért nem lehet az.
Ne most már meg tudtam nézni.
Ez egy rovarnak látszó dolog.
Egyébként mi a koncepció a kérdéseddel kapcsolatban? Aki nem azt írja amit olvasni szeretnél az a válasz rossz?
Az a baj, kérdező, hogy immunis vagy a tudományos módszerekre.
Hol van az eredeti kép?
Miért tagadod a bogarat? Van rá okod?
És akkor miért van ez a kérdés a tudományokban?
"Szóval mind trollkodtok és semmiképpen sem ismernétek be, hogy hülyeségeket beszéltetek össze-vissza."
Ezt sajnos nem tehetem, mert nem akarok hazudni. De azt kézséggel elsimerem, hogy te hatalmas hülyeségeket beszélsz.
(Körkédés a válaszolókhoz: az vajon miért van újabban, hogy a "kérdések" 90%-a nem is kérdés, csak egy lehetőség a kérdezőnek arra, hogy a saját baromságait propagálja.)
Kérdező, eljutottunk oda, hogy szerinted mindenki hülye, csak te vagy helikopter.
"(Körkédés a válaszolókhoz: az vajon miért van újabban, hogy a "kérdések" 90%-a nem is kérdés, csak egy lehetőség a kérdezőnek arra, hogy a saját baromságait propagálja.)"
Ez már bennem is felmerült.
Hát ha az én elég konkrét kék fadongós tippem (#11) sem tetszett akkor a képen minden bizonnyal egy aprócska repülő víztorony látható. Pentánnal meg acetonnal töltve. Vagy esetleg te magad vagy a képen amint helikopterként elszelelsz mindenki IQ szintje fölött.
Miért ne lehetne valamilyen rovar? Ha nem az akkor valami izé ami homályosan fotózva úgy néz ki mint egy rovar…
Nem értem ezt a hisztit.
Megkérdezted hogy mi látható _szerintünk_ a képen.
Leírtuk hogy szerintünk mi látható a képen.
Nem azt kérted hogy találjuk ki szerinted mi látható a képen!
A sok trolllooololoolololo válaszban néha feltűnt az ehhez hasonló kérdés:
"És akkor miért van ez a kérdés a tudományokban?"
A válaszom úgy általában: Szerintetek a tudományok kategória csak és kizárólag a rovarvilágot fedi le?
"Az a baj, kérdező, hogy immunis vagy a tudományos módszerekre."
Hát, a trollkodó válaszok egyike sem tartalmazott tudományos módszert arra vonatkozólag, hogy miért lenne bogár a képen. Annak szajkózása, hogy bogár van a kamerához közel, általam már leírásra és bemutatásra került, hogy miért baromság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!