Az emberi testnek (evolúciós értelemben) még lenne hová fejlődnie, módosulnia?
Pl. hogy ne égjen le a bőrünk az erős UV sugárzásban?
Vagy a fogak legyenek ellenállóbbak ilyen egészségtelen táplálkozás mellett is.
Vagy ne kelljen ennyit aludni, hiszen olyan sok dolgunk van.. :D
Bőven.
De most már inkább mesterséges változások lesznek... bár még fut néhány természetes is.
Nem értem, miért pontozták le a #2-es válaszomat.
A fogröntgen kimutatta, hogy az én fogazatom olyan, hogy nincs benne bölcsességfog. Az orvos szerint is evolúciós változás.
Itt is ezt olvasom:
"Az evolúció során számos olyan esetről tudnak a szakemberek, amikor valami a szervezetben elcsökevényesedett, idővel akár el is tűnt, hiszen esetleg feleslegessé vált az élet során. Vannak, akik úgy vélik, hogy a bölcsességfog is erre a sorsra jut majd, hiszen nem hiányozna, ha nem lenne. Erre utal az is, hogy manapság a fiatalok körében egyre többször fordul elő, hogy már nem mind a négy bölcsességfog nő ki, hanem csak egy, vagy akár egy sem."
Nálam ez már bekövetkezett, de nem az, hogy nem nő ki, hanem nálam a csírája sincs meg. Tehát én egy lépéssel már a mai ember előtt vagyok.
Mert tudatlanok.
Vagy csak irigyek, hogy fejletlenebbek, mint mi.
Anyukámnak, testvéremnek, és nekem sem volt, és nem is lesz.
Eleve egy evolúciós zsákutca vagyunk… attól meghalhatsz hogy elesel a zuhany alatt…
Rengeteg betegség nagyon könnyen elviszi az embert.
Ha beutod a lábujjad az ágy szélébe, Csillagokat látsz a fájdalomtól. Miért kell egy ilyen kis dolog miatt ekkora fájdalmat átélnünk?
A férfi női erő különbséget sem értem… a férfi az aki meg tudja erőszakolni a nőt, erre ennyivel erősebb. Hol jó ez evolúciós szempontból?
Olyan szinten törékenyek vagyunk mintha nem is ezen a bolygón kellene élnünk. Ebből már csak fejlődni lehet
#9 nem vagyunk zsákutca. Minden negatívum mellett van elég pozitívum, hogy fennmaradjunk + lekörözzük az összes többi élőlényt. Nem fogunk egy gepárd ellen nyerni gyorsfutásban, de pl hosszútávon mindennel felvesszük a versenyt.
A törékenység sem igaz annyira. El sem tzdod képzelni mi mindent kibír a tested. Bár az is igaz, hogy aki egy buborékban él, és nem történik vele semmi annak a fájdalomküszöbe lecsúszik a béka segge alá.
A férfi-női erőkülönbség pedig minden állatnál így van. Belemehetnék, hogy szerintem miért de ez csak saját ötlet, azzal meg nem untatok senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!