Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Egy átlagos ember hány állatot...

Egy átlagos ember hány állatot öl meg élete során?

Figyelt kérdés
Itt nem olyanra gondolok hogy otthon levág egy csirkét, hanem mindent bele vége, pl. Szúnyog, légy, stb. Véletlen elkövetett...

2022. júl. 10. 12:55
 1/2 anonim ***** válasza:
80%

Hát...írnék számokat, de nem biztos, hogy én jól reprezentálom az átlagot, mert hangyászként azonosítom magam és amikor tehetem kifekszek a kertbe és kinyalom a hangyákat, fülbemászókat, farkaspókokat, stb. a földből.

Szóval én egy kicsit többet ölök mint más, de a sok alternatív fehérje miatt nem eszek már csirkét és más hentesárut.

2022. júl. 10. 13:12
 2/2 anonim ***** válasza:
83%
Nem hinném, hogy ezt lehetne mérni. Már csak azért sem, mert például rengetegről eleve tudomást sem szerez az ember. Például amikor véletlen rálép egy bogárra, és észre sem veszi. Na meg létezik-e objektív felelősség? Például amikor a buszsofőr csap el egy előtte repdeső rovart, az az ő felelőssége, vagy az utasoké is? Elvégre ő vezetett, viszont ha nem járnának busszal az emberek, akkor eleve nem is lett volna ott a busz, hogy elüsse azt a szúnyogot.
2022. júl. 10. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!