Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » A négerek genetikailag butábba...

A négerek genetikailag butábbak a fehéreknél/ázsiaiknál?

Figyelt kérdés

Igazából tudom hogy több rassz van, de most csak ez jutott eszembe.

Mielőtt belekezdenék kiemelném hogy nem rasszizmusból mondom a kérdést és a feketék sem lesznek alsóbbrendűként kihozva.

Tehát.

Lehetséges hogy genetikailag tényleg butábbak a feketék?

Ugyebár se afrikában, se amerikában nem voltak olyan fejlettek mint az európaiak vagy az ázsiaiak.

Szóval lehet hogy ők evolúciósan inkább a fizikai képességeket fejlesztették tovább míg "mi" az eszünket használtuk.

Aki követi a sportot, vagy ha nem követi, de lehet hallotta már. Lassan már nincs olyan sport amiben ne a feketék lennének többségben. Ennek pedig az az oka hogy nekik jobbak a fizikai adottságaik. Gyorsabbak, erősebbek, magasabbak, stb...

Szóval a kérdés az hogy ez genetika miatt van így?

Van egy Nóbel-díjas (vagy hát már nem az mert rasszizmus miatt elvették tőle a díjat) tudós aki genetikával foglalkozott és szerinte is lényeges különbség figyelhető meg fekete és fehér ember között. Az más kérdés hogy ő rasszista volt és emiatt alsóbbrendűnek mondja őket.

Persze tudom vannak fekete tudósok is, de én most általánosságban értem a dolgot.

2022. júl. 3. 23:27
1 2 3 4 5
 41/46 Pombe ***** válasza:
95%

#41: "Ki zárta el a modern civilizációtól őket?"

Ja, és csodálkozol, hogy sadam kétségbeesetten fogja a fejét a beírásaid után? Te amúgy szoktál másra is figyelni saját magadon kívül? Tudsz arról, hogy körülötted a zajokat olykor emberek keltik, ráadásul alkalmasint azzal a szándékkal, hogy közöljenek veled valamit?

A #30-as topiktársunk arról informált minket, hogy találtak nagy nehezen egy a modern civilizációtól teljesen elzárt törzset. Ez a kísérlet alapvetése, ha nem vetted volna észre, amit állítólag az USA egyik kutató intézménye kezdeményezett, ám egymagukban kevesek voltak, mert...

#30 "Kerestek egy átlagos, de teljesen elzárt életmóddal élő falut Afrikában. Ez önmagában több évig tartott nemzetközi összefogással."

Kár, hogy nem tudtam erről a nagy keresésről, mert jó pénzért egy halom felesleges kutatómunkát megspórolhattak volna, ha engem kérdeznek:

[link]

Pontosan miért is nem mindegy neked az eredményeket tekintve, hogy a modern civilizációtól izolálódott törzseket ki, vagy mi zárta el? Ha ezt Kovács Jancsi bácsi csinálta a Dunsztomsincs u. 13 alól, az tudná befolyásolni a raszizmusod sorvadásának, vagy fejlődésének folyamatát? Már ha ez ügyben létezik egyáltalán olyan faktor a világegyetemben, ami az esetedben a sorvadás kialakulását segítené elő ... :D

2022. júl. 7. 15:39
 42/46 anonim ***** válasza:
0%

Félrebeszéltél. Senki sem zárta el őket a civilizációtól, évezredekig képtelenek voltak azt megteremteni fehérek segítsége nélkül.

Pomble te cak most tánúlni mágyhár?

2022. júl. 7. 17:04
 43/46 Pombe ***** válasza:
91%

"Félrebeszéltél. Senki sem zárta el őket a civilizációtól"

A kísérlet arról szól, hogy kerestek egy a modern civilizációtól elzártan élő törzset. Nagyon mogyorónyi agyú! Tök mindegy, hogy kicsoda, vagy mi zárta ki őket a jóból, csak az a lényeg, hogy elzártan élnek.

#43: "évezredekig képtelenek voltak azt megteremteni fehérek segítsége nélkül."

Na... Rólad is elmondható, hogy a te esetedben is hiába telnének el évezredek, akkor se lennél képes egyszerű állításokat felfogni. Ráadásul a negrid nagyrasszhoz képest te annyiban vagy nehezebb helyzetben, hogy rajtad a világ legokosabb fehér embere se tudna segíteni.

Tudod, az a helyzet, hogy az ókori Núbiában (ahol feketebőrű négerek éltek), már i.e. 6000-ben (vagyis 8000 évvel ezelőtt) az adott régészeti kor tükrében modern falvakat találtak, amikor Jerikóban hasonló módon kezdett magára találni a civilizáció, magyarán a négereknek hullára semmi szükségük nem volt ott se az okos fehér ember segítségére (a tiedre meg pláne nem). És évezredeken keresztül az itt alakulgató civilizáció nem hogy lépést tartott a fejlődéssel, de egyenesen az akkori csúcsszuper Egyiptomi civilizáció nem elhanyagolható versenytársa volt. Eközben a világban lévő fehérek elsöprő többsége makogó barbár törzsekbe tömörült, akik max. csak arra lettek volna képesek, hogy a núbiaiak csodás templomait és egyéb építményeit lerombolják (a núbiaiak is építettek piramist pl. igaz kisebbeket, mint az Egyiptomiak).

[link]

És kissé részletesebben: [link]

2022. júl. 7. 18:46
 44/46 anonim ***** válasza:
0%

"A kísérlet arról szól, hogy kerestek egy a modern civilizációtól elzártan élő törzset. Nagyon mogyorónyi agyú! Tök mindegy, hogy kicsoda, vagy mi zárta ki őket a jóból, csak az a lényeg, hogy elzártan élnek."

HÁÁÁÁ persze, nekem laposföldes gyíkemberes oltásellenes 5G alusapis és chemtrail hívők jutnak eszembe akik ilyen baromságot bezabálnak...

2022. júl. 7. 19:45
 45/46 anonim ***** válasza:
68%

Pombe! A hiteles forrás egy szakfolyóirat. Nem szoktam ilyeneket itt hivatkozni, ezt pedig különösen nem. Nem érdemes.

Továbbá azt hiszel, amit akarsz. A vélemények nem szokták megváltoztatni a valóságot. Tehát csak bátran.

2022. júl. 7. 19:46
 46/46 Pombe ***** válasza:
100%

#46: "Pombe! A hiteles forrás egy szakfolyóirat."

Tudod mit? Nem kell hiteles se... Mutass be erre egy akármilyen forrást... :)

#45: "HÁÁÁÁ persze, nekem laposföldes gyíkemberes oltásellenes 5G alusapis és chemtrail hívők jutnak eszembe akik ilyen baromságot bezabálnak..."

Tök mindegy, hogy mekkora sületlenség, de attól még a sületlenségíró magyar mondatait fel lehetne fogni, és helyette a sületlenségből nem kellene még nagyobbat csinálni... :D

2022. júl. 7. 19:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!