Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Lesz klímakatasztrófa?

Lesz klímakatasztrófa?

Figyelt kérdés
Éhenhallhatunk? Vagy más természeti probléma jöhet?
2022. jún. 24. 20:32
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
Egyre több, egyre sűrűbben. Amíg tudunk alkalmazkodunk, aztán kihalunk. Talán majd jön valami értelmesebb faj, aki nem herdálja el a Föld vagyonát.
2022. jún. 24. 20:51
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Már most is történik. Nem úgy kell elképzelni, hogy hirtelen egy nagy katasztrófa és vége a világnak, hanem fokozatosan egyre rosszabb lesz a helyzet.
2022. jún. 24. 21:02
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz, már van.
2022. jún. 24. 21:25
 4/8 anonim ***** válasza:
86%

Nézőpont kérdése - most, itt, a jelenben azért még nem katasztrofálisak a következmények, még nem halnak bele nagy tömegek.

De a másik nézőpont meg az, hogy ugye a rendszer már mozgásba lendült és a tehetetlensége óriási, tehát 2030-35re már katasztrofális következmények lesznek, és ez ellen már nem tehetünk semmit.

Talán az a legpontosabb megfogalmazás, hogy van, de még érezzük.

Olyan, mint a gyógyíthatatlan, áttétes rák: halott vagy, csak még nem érzed, még nem álltak le a létfontosságú szerveid.

2022. jún. 24. 22:35
 5/8 anonim ***** válasza:
77%
Az éhenhallásról még nem hallottam.
2022. jún. 24. 23:57
 6/8 anonim ***** válasza:
Miért? Én mindig hallok, mikor éhes vok
2022. jún. 26. 10:36
 7/8 anonim ***** válasza:

Már zajlik.

Csak 1-2 évtizeden belül emiatt lesznek háborúk, éhhalál, szomjhalál, szerintem rövidesen internet, sőt, sok helyen áram se lesz.

2022. jún. 26. 13:43
 8/8 anonim ***** válasza:
A század végére(vagy előbb?),a hőségtől és az éhségtől fogunk szerintem tömegesen hullani.Aki hőgutában meghalt megeszi a másik,utána a hőségtől ő is elpusztul.A természet talán több 10 millió év múlva fokozatosan helyre áll,és újra visszarendeződik tiszta állapotba.
2024. máj. 22. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!