Húgyhólyag képes tárolni 12 órán keresztül a vizeletet anélkül hogy megsérülne vagy visszaküldené a vizeletet a vesébe ami halált okozhat?
Figyelt kérdés
Fórumon írta egy indiai nő hogy 12 órán keresztül tartotta vissza, 12 órán keresztül nagyon kellett neki, és semmi baja nem lett csak kinevette a férje. Ez hogy sérülésmentesen tárolta a hólyagja 12 órán keresztül a vizeletét igaz lehet vagy kacsa?2022. jún. 18. 18:42
11/18 anonim válasza:
10 de a 12 óránál honnan indítod a stoppert? A kicsit kelltől vagy 12 órán át nagyon kellett?
12/18 anonim válasza:
Nem indítottam stopper, és amúgy meg tököm tudja már :D Az is lehet több volt mint 12, valószínűleg nem úgy indultam el otthonról hogy már majdnem behugyoztam. Arra emlékszem hogy valamikor reggel elindultam, túráztunk egy hosszabb vonalon én meg nem mentem el brunyálni valamiért csak amikor visszaértünk de addigra besötétedett. De emlékszem hogy már rendesen lezsibbadtam alul addigra.
13/18 anonim válasza:
A stoppert átvitt értelemben értem. Arra céloztam, hogy te az emlékeidben honnan számolod a 12 órát, de azt meg is válaszoltad most. Bocsi, hogy így kérdezgetlek, de még mindig nem fér a fejembe, hogy ha valakinek nagyon kell 3 órán át és utána kb 1 litert kipisil az hogyan tudná ebben a helyzetben 12 órán át visszatartani.
14/18 anonim válasza:
Hááát. Volt hogy 12 órát vezettem és bizonyos okok miatt nem akartam megállni. Mikor kiszálltam, éppen csak elértem a kagylót.
15/18 anonim válasza:
"ha valakinek nagyon kell 3 órán át és utána kb 1 litert kipisil az hogyan tudná ebben a helyzetben 12 órán át visszatartani."
Az az ember abban a helyzetben nyilván sehogy. Ettől még mások más helyzetben képesek lehetnek rá.
16/18 anonim válasza:
Valamennyire szokás kérdése. Volt kedvesem, aki reggel felkelés után pisilt. Ezzel volt el egész nap. Volt hozzá valami komplikát magyarázata is, hogy miért így jó, de már akkor sem értettem.
17/18 anonim válasza:
Hát nem tudom de a 10 óra az biztosan meg szokott lenni. Este lefekeszem aludni olyan kb. 10kor és reggel 8-kor felébredek és közben nem megyek ki pisilni.
18/18 anonim válasza:
A vízháztartás egészséges embernél rendkívüli lehetőségeket takar. Ha valaki sokat ivott, és átlagos hőmérsékletben átlagos öltözetben tartózkodik, akkor - adott emberi tulajdonságoktól függően ez nem nagyon tud bekövetkezni. Azonban előzetesen átlagos folyadékfogyasztás után, nagy melegben a vizelet formájában távozó folyadék elég sok embernél jóval több lehet 12 óránál, ugyanis a folyadékot kiizzadja az ember, sőt, akár ki is száradhat és ebbe belehalhat. Sivatagi környezetben számos egészséges ember nap közben nem űrít természetes módon, ha keveset iszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!