Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Online tudományos adatbázisoka...

Online tudományos adatbázisokat tudtok írni, amit civilek is olvashatnak?

Figyelt kérdés

2022. jún. 3. 11:40
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szinte mindegyiket olvashatja civil is, de a legtöbb fizetős.
2022. jún. 3. 11:43
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Milyen tudomány érdekel? Csak magyarul?

[link]

2022. jún. 3. 11:49
 3/8 Kólauborkával ***** válasza:
Arvix.org?
2022. jún. 3. 13:40
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
ha pedig a publikációk, friss eredmények érdekelnek, rákeresel a téged érdeklő témákra mondjuk google scholar-on, beszúrod a hivatkozást ide: sci-hub.se és jó eséllyel egy kattintás után olvashatod.
2022. jún. 3. 13:58
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

A "További adatbázisok":

[link]

+ [link]

2022. jún. 3. 14:08
 6/8 A kérdező kommentje:

#2-es nem nem csak magyarul.

Természettudomány érdekel leginkább. Nyelvészet, irodalom. Történelem- itt leginkább a kastélyokról, indián népcsoportokról, druida történelem, nyelvezet, írásmód, ezek inkább antropológiai és nyelvészeti részek, mivel nem csak a történelmük, hanem a szokásaik és a nyelvük is érdekelnek.

Illetve a családfakutatáshoz szeretnék olvasni pl. bevándorlásról, betelepítésről.

#4-es publikációk is érdekelnek. Köszönöm szépen, hogy segítettél, hogy hogy kell keresni nem tudtam ezt a hivatkozást, ez a szimpla google-ba is működik?

Jöhetnek még az adatbázis címek.

2022. jún. 3. 16:31
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Itt vannak linkek olyan linkekhez, amik egy-egy ingyenes (de elég nagy) tudományos adatbázisra mutatnak:

[link] enwp.org/Sci-Hub

[link] enwp.org/Library_Genesis

2022. jún. 4. 14:05
 8/8 A kérdező kommentje:

7-es akkor nagyon de nagyon érthető leszek, beleolvastam az angol szövegbe, és a Sci-Hub többször peres ügybe keveredett, mert jogsértő volt, és nem tisztelte a szerzői jogokat, és többször váltott domain neveket. Több országba blokkolták is.

Ne olyanokat ajánlgass nekem amik jogsértőek, hanem olyat ami kutatható, mint pl. az mtmt.

Ha nem tudsz olyat ajánlani akkor kerülj el. Azt nagyon megköszönném.

Nem akarok tudatlanul olyat nézni, ami jogsértő. Remélem érthető voltam.

Online könyvtárakra gondoltam,amik szabadon olvashatóak és menthető is saját használatra a könyv vagy tanulmány hogy offline is tudjam olvasni.

2022. jún. 4. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!