Ha egy ember egy kis tigrist 1 hetes korától nevelne, az állat tudna hozzá ragaszkodni, vagy egy idő után megtámadná, ahogyan növekszik?
Igen, de csak a kislánnyal.
Egy háziállat meg mindenkivel barátságosabb.
"Igen, de csak a kislánnyal. Egy háziállat meg mindenkivel barátságosabb."
És ettől ki hiszi azt, hogy a kislányon kívül mindenkit megharap? :) Mondjuk viccnek jó. :)
"Egy rendesen nevelt tigrisnél, csak idő kérdése hogy rátámadjon a nevelőjére, mert vadálat."
A gyakorlat nem ezt mutatja. Max néha előfordul egy eset és annyi volt.
" ki hiszi azt, hogy a kislányon kívül mindenkit megharap?"
Nem harap meg, mint ahogy egy vadállat sem harap meg mindenkit.
Csak nem barátkozik olyan jól, mint egy háziállat.
"csak idő kérdése hogy rátámadjon a nevelőjére"
Ez valóban butaság.
Rátámadhat, benne van a pakliban - DE nem kötelező.
Szerintem oroszrulett,én nem bíznék meg vadállatban.
Szép, meg lehet aranyos is,ha bekattan, préda vagy nem játszópajti,aki ilyet vállal számoljon ezzel is mindig legyen résen már ahogy lehet.
Vadállat marad akinek az ösztöneit nem írja felül semmi és senki.
Tudom ez még talán ritka is lehet de bőven benne van a pakliban.
Háttudodkivel..:)
Mondjuk mindenki hihet amit akar. Néztem még egy infót azért. Ez egy publikáció, de régiós, csak az USA területére és csak 5 évnyi időszak. Elöljáróban nyilván az egzotikus állatok száma nyilván sokkal kevesebb, mint a háziállatoké, a tanulmány mindegyiket tárgyalja. Azért némi infót ez is ad az egzotikus állatokkal kapcsolatban.
Állatokkal kapcsolatos események miatti foglalkozási halálesetek
Célkitűzés
Az állatokkal összefüggő munkahelyi halálesetek mértékének jobb megértése.
Módszer
Ez a tanulmány az Egyesült Államok Munkaügyi Minisztériumának 1992–1997 közötti, halálos munkahelyi sérülések összeírását használta fel az állatokkal kapcsolatos emberi munkahelyi halálesetek körüli események leírására.
Eredmények
A 6 éves időszakban 350 munkahelyi haláleset hozható összefüggésbe állati eredetű eseménnyel. Elsősorban a szarvasmarhák és a lovak voltak érintettek, és a legtöbb eseményt a mezőgazdaságban dolgozók élték át. Sok haláleset közlekedési esemény volt, akár közvetlen ütközés az állattal, akár autópálya-balesetek, amelyek megpróbálták elkerülni az állattal való ütközést. Egzotikus állatok, elsősorban elefántok és tigrisek voltak felelősek néhány halálesetért. Néhány dolgozó zoonózisos fertőzésben halt meg.
Az egzotikus állatok évente néhány halálesetért felelősek az Egyesült Államokban. Ezek az állatok gyakran nagyon nagyok (elefánt, orrszarvú, bivaly) vagy mérgezőek.
1% alatt van, ha normálisan bánsz vele.
Azért arra vigyázni kell, hogy ne vérezz előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!