Ha egy ember egy kis tigrist 1 hetes korától nevelne, az állat tudna hozzá ragaszkodni, vagy egy idő után megtámadná, ahogyan növekszik?
tanmese:
a skorpió megkéri a hódot hogy vigye át a hátán a folyón a másik partra.
-de te egy skorpió vagy,mi lesz ha megmarsz,akkor én meghalok.
-dehogy marlak hiszen segítesz nekem miért tennék ilyet?
rendben átérnek a túlpartra,de a skorpió még útközben megmarja a hódot.
-ezt miért csináltad,most meg kell hogy haljak pedig áthoztalak
-ne haragudj rám hód,én skorpió vagyok ilyen a természetem.
Ha tud vele bánni és megfelelően neveli akkor valószínűleg nem. Valószínűleg. De néha állatkerti gondozókat is megharapják az állatok. Azért itt egy aranyos példa :) Dean Schneider Afrikában egy állat menhelyet alapított és kis árva állatokat is felnevel. Mint például kis oroszlánt. :)
Két hét távollét utáni találkozás - aranyos, lényegében nagy cicaként viselkednek
3# Igen nagyon cukik..:)
Meg amikor az állatkerti gondozók halnak bele a nagycica éppen rosszkedvébe vagy vadászösztönébe.Sok ilyenről hallani,abszolút kiszámíthatatlanok.
Háziállattal is simán előfordul, hogy harap, vagy karmol.
Olyankor is, amikor igazából nem akar bántani.
6/ Pontosan.
Itt egy másik. Az oroszlán távollét után találkozik a gondozójával. Amikor meglátja már nagyon izgatott. És úgy ugrik a nyakába mint egy cica. De tényleg. :)
Nincs meg a fél arcod,kezed?
Kuss, én így játszok
Amúgy kerestem egy statisztikát, hogy a fantázia helyett legyen valami számadat.
"Hány állatkerti baleset történik évente? Ritkák és nagyrészt elkerülhetők"
"A CNN szerint a Born Free állatvédő szervezet jelentése szerint az elmúlt 26 évben 256-an sérültek meg az állatkertekben állati támadások miatt, amelyek 33 halálesetet okoztak. Ide tartoznak az olyan helyzetekből származó sérülések, mint például a Harambe esete, amikor egy gyermek beleesik a kifutóba, de leggyakrabban az állatkert gondozóit vagy oktatóit érintik."
És világszerte hány állatkert van?
"ÁLLATTKEREK ÉS AKVÁRIÁK: GLOBÁLIS A becslések szerint világszerte több mint 10 000 állatkert található, amelyekben több millió vadállat tartanak fogságban, így az állatkerti ipar hatalmas léptékű. "
Tehát összegezve :)
- Világszerte 10 000 állatkert
- ezekben sokféle veszélyes állat (itt kellene egy szorzó)
- balesetek minden összesen 26 év / 256 sérülés
26 év alatt csak 256 sérülés az nem tűnik soknak. Szerintem. Szóval a láthatóan nagycica az többnyire tényleg nagycica :)
---
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!