Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Ha egy ember egy kis tigrist...

Ha egy ember egy kis tigrist 1 hetes korától nevelne, az állat tudna hozzá ragaszkodni, vagy egy idő után megtámadná, ahogyan növekszik?

Figyelt kérdés
2022. máj. 28. 17:34
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettő.
2022. máj. 28. 17:41
 2/34 anonim ***** válasza:
100%

tanmese:

a skorpió megkéri a hódot hogy vigye át a hátán a folyón a másik partra.

-de te egy skorpió vagy,mi lesz ha megmarsz,akkor én meghalok.

-dehogy marlak hiszen segítesz nekem miért tennék ilyet?

rendben átérnek a túlpartra,de a skorpió még útközben megmarja a hódot.

-ezt miért csináltad,most meg kell hogy haljak pedig áthoztalak

-ne haragudj rám hód,én skorpió vagyok ilyen a természetem.

2022. máj. 28. 17:50
 3/34 anonim ***** válasza:
89%
Olyan lenne mint egy macska, csak nagyobb. Ha hozzászokik az emberhez, akitől a kaját kapja, akkor minek bántsa? Nézd meg pl. a Youtube-on az "I am puma" csatornát, hogy a kölyökkorától emberek által nevelt nagymacska mennyire engedelmes és szereti a gazdáját...
2022. máj. 28. 18:35
 4/34 TappancsMancs ***** válasza:
94%

Ha tud vele bánni és megfelelően neveli akkor valószínűleg nem. Valószínűleg. De néha állatkerti gondozókat is megharapják az állatok. Azért itt egy aranyos példa :) Dean Schneider Afrikában egy állat menhelyet alapított és kis árva állatokat is felnevel. Mint például kis oroszlánt. :)

Két hét távollét utáni találkozás - aranyos, lényegében nagy cicaként viselkednek

https://www.youtube.com/watch?v=DAbruroD-K4

2022. máj. 28. 18:38
 5/34 anonim ***** válasza:
100%

3# Igen nagyon cukik..:)

Meg amikor az állatkerti gondozók halnak bele a nagycica éppen rosszkedvébe vagy vadászösztönébe.Sok ilyenről hallani,abszolút kiszámíthatatlanok.

2022. máj. 28. 18:40
 6/34 anonim ***** válasza:
100%

Háziállattal is simán előfordul, hogy harap, vagy karmol.

Olyankor is, amikor igazából nem akar bántani.

2022. máj. 28. 18:42
 7/34 TappancsMancs ***** válasza:
100%

6/ Pontosan.

Itt egy másik. Az oroszlán távollét után találkozik a gondozójával. Amikor meglátja már nagyon izgatott. És úgy ugrik a nyakába mint egy cica. De tényleg. :)

https://www.youtube.com/watch?v=9WGFbD5bM9g

2022. máj. 28. 18:52
 8/34 anonim ***** válasza:
86%

Nincs meg a fél arcod,kezed?

Kuss, én így játszok

2022. máj. 28. 18:57
 9/34 TappancsMancs ***** válasza:
100%
Vegyük figyelembe azt is, hogy kis állatokat egész Afrika szerte nevelnek fel és engedik szabadon gondozók. Ezek nem egyedüli példák, nekünk szokatlan, de sok embernek Afrika szerte ez a napi munkája. Persze ezt nem lehet csak úgy 'kipróbálni', mert ezek az emberek az állatokkal vannak felnőtt korukig.
2022. máj. 28. 19:15
 10/34 TappancsMancs ***** válasza:
100%

Amúgy kerestem egy statisztikát, hogy a fantázia helyett legyen valami számadat.

"Hány állatkerti baleset történik évente? Ritkák és nagyrészt elkerülhetők"

"A CNN szerint a Born Free állatvédő szervezet jelentése szerint az elmúlt 26 évben 256-an sérültek meg az állatkertekben állati támadások miatt, amelyek 33 halálesetet okoztak. Ide tartoznak az olyan helyzetekből származó sérülések, mint például a Harambe esete, amikor egy gyermek beleesik a kifutóba, de leggyakrabban az állatkert gondozóit vagy oktatóit érintik."

És világszerte hány állatkert van?

"ÁLLATTKEREK ÉS AKVÁRIÁK: GLOBÁLIS A becslések szerint világszerte több mint 10 000 állatkert található, amelyekben több millió vadállat tartanak fogságban, így az állatkerti ipar hatalmas léptékű. "

Tehát összegezve :)

- Világszerte 10 000 állatkert

- ezekben sokféle veszélyes állat (itt kellene egy szorzó)

- balesetek minden összesen 26 év / 256 sérülés

26 év alatt csak 256 sérülés az nem tűnik soknak. Szerintem. Szóval a láthatóan nagycica az többnyire tényleg nagycica :)

---

[link]

[link]

2022. máj. 28. 20:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!