Mi fog történni az univerzummal a jövőben? (Légysz részletesen de érthetően)
Valóban.
De amit te írsz, az még csak nem is emlékeztet a modern tudományra. Nyomokban előfordul benne, egy kicsit szemezgettél innen-onnan. De a döntő többség tömény ezotéria és áltudomány.
Már mondtam, hogy egy tudományos vitában nem az fog győzni, akinek nagyobb a hangja, vagy tovább bírja.
Te színtiszta ezotériát csinálsz. Csak azt nem értem, hogy akkor ezt miért nem az ezotéria kategóriában teszed?
Ott arról is tudnánk beszélgetni, hogy ennek milyen filozófiai kapcsolata van, és magából az ezotériából mennyi lehet igaz.
A tudományban viszont CSAK a bizonyítékok számítanak, abból meg egyet se hoztál, nem is értesz hozzá, azt se tudod, mi az.
De akkor miért kontárkodsz bele?
Az a baj, hogy EZ az ezotéria, amit most mondasz!
Egy szó sem igaz belőle, és a tudósok NEM ÍGY MONDJÁK!!!
Ugyan, menjél már át az ezotériára, és ne túrd szét a kérdezőnek ezt az egész kérdését, mert nem is ezt kérdezte!
Kérdező!
Szerintem kérd meg a moderátort, hogy törölje ki ennek az ezoterikusnak az összes írását innen, mert semmi köze a kérdésedhez.
Mondom: NEM!
Egyetlen tudós sem mondja ezt BIZONYÍTÉKOK alapján!
Ötletként felmerült, de NEM ÍGY VAN!
Amúgy elárulnád, hogy amíg nem létezett az ember, cirka 13 milliárd évig, addig ki figyelte az univerzumot?
Ja, hogy az isten... és ezt a tudósok mondják. Persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!