A mikrohullámú sütő működése közben hol jutnak szerephez a mikrohullámok?
Hát a működése lényegét jelentik - köztudottan! A generátorból kijön a mikrohullám a munkatérbe, és ott felmelegíti az ételt.
Kérdező, hány éves vagy?
Még annyit, hogy a zsír is hasonlóan reagál.
Igazából bármit lehetne melegíteni, csak hozzá kéne igazítani hullámhosszt. Ez azonban nehéz lenne, és az ételek többsége amúgy is tartalmaz vizet vagy zsírt, ezért ezt így nem szokták.
Szerintem mindegy, hogy hány éves vagyok, mivel az emberek többsége nem ért a fizikához. Beteszi a kaját a mikróba, megmelegíti, és ennyi. Azt sem tudja, mi az a mikrohullám.
Leginkább olyan magyarázatra voltam kíváncsi, amit Pelenkásfiú nevű kommentelőtől kaptam.
Köszi #3-ast is.
#5 Gézengúz-2 - azt én is (az #1) tudom, csak igyekeztem a feltett kérdés szintjén adni egy épkézláb választ.
Az pedig egyáltalán nem mindegy, hogy hány éves a kérdező, hisz a gy.k. az korhatáros, és az idevágó wiki-cikkeket egy alapiskolás alsó tagozatos is képes kigooglizni és megérteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!