A világűrből a földet nézve videón miért látszik olyan merevnek, állónak az óceán vize ?
Figyelt kérdés
Sokszor néztem NASA live streamet, és ott is feltűnt , hogy a nagyobb hullámok amik egyértelműen mozgásban vannak, az űrből nézve stabilnak látszik . Mi erre a tudományos magyarázat?2022. ápr. 25. 17:11
11/12 anonim válasza:
8#
Egy cumami csak néhány centiméter magas a nyílt vizen. A hajósok se nagyon veszik ott észre.
12/12 anonim válasza:
Nem tudom, utaztál-e már repülővel a tengerentúlra. Én igen, és kinéztem az ablakon, hátha látok valami kis tajtékot vagy valamit, de csak egy statikus egyszínű szürke szőnyeg volt az óceán. Egyszerűen túl magasan voltunk, hogy ilyen részleteket ki lehessen venni.
"nagyobb hullámok"
Láttál hullámot? Nem lehet, hogy felhősáv?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!