Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Bármely időben, bármely...

Bármely időben, bármely feketelyukba belépő anyag az ősrobbanás pillanatában fog kilépni annak epicentrumából?

Figyelt kérdés
Gondolkodtam és erre jutottam. Van olyan bizonyított elmélet, ami ezt megcáfolná?

2022. ápr. 18. 13:09
1 2
 11/11 kretens ***** válasza:
10.."a fantázia nem a valóság"...és akkor ez a valóság mi?Lehetne úgy is hogy nincs semmi abszolút semmi.Se világegyetem se sötét se világos.Mintha ez az egész meg sem történt volna.Csak ezt nem tudjuk elképzelni vagyis hogy nincs semmi tehát úgy gondoljuk hogy mindig volt valami.Az ember fejlődése is azon alapul hogy már volt valami amit használt és továbbfejlesztett.Van valami viszont amit nem fesznek figyelembe.Ez nem más mint az hogy az emberi tudásnak is meg van a maga plafonja.Még nem értük el de eljön majd az az állapot hogy kimaxoltunk mindent és rájövünk hogy ennyit tudtunk kihozni a dolgokból.Nekünk ennyi adatott igy nézünk ki és saját képünkre alakitjuk használjuk a természetet.ettől függetlenül vagyis rajtunk kivül lehetnek olyan dolgok amiket esélyünk sincs észlelni vagy megérteni.az ősrobbanás elmélete is ilyen.De valóban igy volt?
2022. máj. 31. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!