Melyik szaporodási forma a legjobb?
Ha minél scifisebben gondolkodunk, akkor szerintem a következő lépcsőfok az a mesterséges méh, szóval testen kívüli megtermékenyítés és az utód fejlődése egy "tartályban" vagy ha jobban tetszik tojásban.
Senkinek nem kell többé szenvednie a terhesség és a szülés miatt, nem lesznek komplikációk. A gyerek meg bizonyos esetben maradhat tovább is így a mesterségen pocakban, mert akármilyen fejlettségi formában kifér onnan, akár már ovisként is, így kevesebb vele a nyűg, nem kell éjszakázni, stb.
Csak ehhez még nincs elég nyitottság a biotechnológiák felé. De remélem, hogy valami ilyesmi a jövő.
"Mátrixban amit bemutattak.Mesterséges kitenyésztés, mesterséges méhekben, majd a születendő gyerek energiáit a haláláig lecsapolni."
Ez már a Mátrixban is baromság volt. Az emberi test nem termel, hanem nyeli az energiát.
"Az viszont igaz, hogy embernek kb. 1 évesen kéne megszületnie, sokkal normálisabb lenne."
miért is?
Ez egy nagyon jó téma… én meg konkrétan azt nem értem hogy az ember, akinek van öntudata és felfogja hogy mit csinál hogy szaporodhat ugyanúgy mint az állatok… nem is értem hogy ezzel az emberiség hogy van kibékülve és miért csinálják… és hogy a többség hogy nem látja hogy ez milyen állatias cselekedet.
Én őszintén csodálkozom hogy az ember még a mai napig így szaporodik. Főleg a nők szempontjából, mikor eleve csak a férfi orgazmus kell a nemzéshez…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!