A lapos Földesek csak trollkodnak, lázadnak valami ellen és csak viccelnek, ugye?
Nagy részük csak troll, de van, aki komolyan el is hiszi. Hülyék mindig vannak.
Mi is beadtuk anno osztálytársunknak, hogy eső idején a Lánchidat betolják az alagútba, mert védett műemlék.
Miért, nem az? 😃
Én a műholdképeken mindig csak egy nagy korongot látok.
Sajnos sokan vannak, akik minél nagyobb hülyeség valami, minél tudatlanabbak, annál inkább elhisznek ilyeneket, és képtelenség eltéríteni őket.
Nem tudom. Én nagyon szívesen leülnék egypár lapos Föld elméletessel, akár vitára, akár csak az érveinek meghallgatására, mint egyoldalú kommunikáció. Egyszerűen érdekel, hogy miért tud (!) (nem is hisz) valaki valami olyat, ami ellen vannak igazából csak bizonyítékok. Nem értem, hogy valaki miért nem hisz még a saját szemének sem.
De szerintem van ilyen is és olyan is. Van aki csak szeret lázadni, meg van aki még maga is beveszi a sok hablatyságot, mindenesetre szerintem mind a kettő eset eléggé szomorú...
#7.
Én nem dicsekednék a tudatlansággal... Süt az írásodon, hogy nem értesz hozzá. Nem azon van a hangsúly, hogy hiszel-e vagy sem, hanem azon, hogy mennyire vagy művelt a témában. Egy ateista is lehet nagyon művelt és tiszteletreméltó, akár vallásos emberek számára is. A tudatlanság pedig soha nem menő, bármennyire is azt gondolja néhány harcos vallásellenes (tehát nem nem hívő vagy ateista, amiről beszélek az a szélsőség), hogy menő, hogy úgy kritizálja a vallásokat, hogy amúgy nem is tudja miről beszél. Egy konteót pedig ne vegyünk már egy kalap alá a vallásokkal, mert csak magad égeted le és rendkívül tiszteletlen!
Egy sok részben manicheus, aki tudományokkal, művészetekkel, mindennel foglalkozik, régen keresztény volt, de a hite eltolódott egy kicsit más irányokba is.
Többször próbáltam csőbe húzni laposföld-hívőt azzal, mondja már meg, ha lapos, akkor hogyan lehet körbe menni rajta. Nem sikerül.
Ha lapos, hol van a széle? Ha eljutok oda, akkor lepottyanok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!