Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » A Sars-Cov-2 egy hagyományos...

A Sars-Cov-2 egy hagyományos értelemben vett vírus vagy inkább méreg?

Figyelt kérdés
Figyelembe véve a tüskefehérje magas toxicitását és szervezetben általa kiváltott szerteágazó pusztítást és szövődményt, lehet, hogy valójában inkább méreg, és maga a vírus része csupán a méreg eljuttatási eszköze az adenovírusokhoz hasonlóan?
2022. márc. 7. 11:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Na, ebből a kérdésből is konteó lett.

Miért nem csodálkozom?

Persze ez is a tudományban.

Miért nem lehet eleve az ezotériába tenni?

2022. márc. 7. 23:07
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

"Na, ebből a kérdésből is konteó lett."

Van egy konteós kreténke a gyakorin, aki kb hetente ellő egy ilyen covidos konteós kérdést.

2022. márc. 8. 07:54
 13/21 A kérdező kommentje:

[link]

Mi a konteó?

Tény, hogy mindent pusztít amit ér.

Melyik légúti betegség zsugorítja össze az agyad?

2022. márc. 8. 13:53
 14/21 sadam87 ***** válasza:
100%

"Mi a konteó?"

Úgy nagyjából minden, amit leírtál.

"Melyik légúti betegség zsugorítja össze az agyad?"

A Haemophilus inflienzae remek gennyes aghártyagyulladást tud okozni. Miközben leggyakrabban léguti tüneteket okoz.

De tessék, itt egy külön cikk (még COVID járvány előttről), ami direkt azzal foglalkozik, hogyan okozhatnak különböző légúti betegségeket okozó vírusok neurológiai tüneteket:

[link]

Azért köszönjük, hogy demonstrálod a hozzá nem értésedet!

2022. márc. 8. 16:15
 15/21 A kérdező kommentje:

14

Egy dolog, hogy tüneteket okoznak, más dolog, hogy visszafordíthatatlan károsodásokat, szervi elváltozásokat, rákot, meddőséget stb okoznak.

2022. márc. 8. 16:19
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Hát, kérdező, nem semmi vagy...

miután egy nálad sokkal okosabb helyreigazított, még harmadszorra is azt hiszed, hogy neked van igazad?

Még minimálisnak is alig nevezhető a tájékozottságod, de te akarsz észt osztani egy szakembernek?

És még kérdezed, hogy miért konteó?

2022. márc. 8. 16:24
 17/21 sadam87 ***** válasza:

Látom, már csak össze-vissza beszélsz... Mondjuk végülis nem sok változás az eddigiekhez képest! 😀

2022. márc. 8. 16:31
 18/21 sadam87 ***** válasza:
(Ja, nyilván a 15. válaszra ment...)
2022. márc. 8. 16:32
 19/21 A kérdező kommentje:

17

Te meg rendszerint meglépsz amikor kellemetlen már a téma. :)

Mint most.

Meg például a koronavírus retrovírus szerű viselkedését igazoló tanulmány belinkelésekor. Sikerült átolvasnod az az “érdekes” tanulmányt végül? :)

2022. márc. 8. 17:00
 20/21 sadam87 ***** válasza:
100%

Megléptem???? 🤣🤣🤣🤣🤣 Nem tudom, feltűnt-e, hogy az össze létező kommentedre reagáltam! ;) Jó, van az a szintje az összehordott hülyeségnek, amire már nem lehet érdemben válaszolni, de erről már tényleg nem én tehetek.

"Meg például a koronavírus retrovírus szerű viselkedését igazoló tanulmány belinkelésekor."

Azt már ott is leírtam, de látom, hogy ennyit sem sikerült felfogni: az ott általad beliklet tanulmányban* még csak a leghalványabb utalás sincs arra nézve, hogy a SARS-CoV-2 retrovírus volna. Mint ahogy nem is az.

Most akkor hadd kérdezzek én: nem udon már, hogy teljesen megalapozatlan hazugságokat terjesztesz (kamu kérdésekként álcázva)? Mert én már nagyon.

* Na jó, még ez is erős volt. Te egy youtube videót linkeltél be nem egy tanulmányt. Mondjuk az is napok után esett le, hogy még a youtube videót sem sikerült eltaláni.

2022. márc. 8. 17:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!