Megtanulható autodidakta módon a felsőbb matek olyan szinten, hogy az egyetemi fizika érthető legyen?
Biológus szeretnék lenni, de érdekel a matek, fizika és informatika is.
Ezek magasabb szintű műveléséhez szükséges matektudáshoz elegek a webes oldalak (pl.: mateking, angol oldalak, videók) és könyvek (pl.: Obádovics sorozat, stb.)?
A műegyetemen gyakorlatilag minden levelezős ezt csinálta, aki nem selejteződött ki, mert lehetett ugyan kérdezni, de először írt az ember egy zh-t abból, amit önállóan feldolgozott...
Nekem az a mániám, hogy a matekot a példák megoldásán keresztül lehet megérteni is, nemcsak mérni a megértést, hát nagy mennyiségű példa kell, az meg van a "Fazekas" sorozatban, meg a műegyetem régi matek jegyzetei (nemcsak példatárak) is nyilvánosak voltak, mikor utoljára néztem. Ami egy matek könyv egyes fejezetei végén van egy db kidolgozott példa, az e szempontból lócitrom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!