Ha valaki szorgalmas, elszánt és tehetséges, akkor igen.
Ettől függetlenül nagy általánosságban nem.
2013. okt. 28. 13:16
2/9 anonim válasza:
Nyugodtan láss neki! :) Ha van hozzá tehetsèged, ùgyis hanar kiderūl. Csak nèhány nèv a nagyok közūl, akik maguktòl tanultak meg gitározni persze aztán idövel ök is beszereztèk az alapvetö elmèleti tudást. Slash, Gary Moore, Tony Iommy, Hendrix... ùgyhogy hajrá! :)
2013. okt. 29. 13:09
3/9 anonim válasza:
Persze, hogy meglehet, simán :) Én is úgy tanulok :)
2013. okt. 29. 17:06
4/9 anonim válasza:
"Én is úgy tanulok :)"
Bírom ezeket a hatalmas érveket. :D
A kérdésben az is benne volt, hogy jól...
2013. okt. 29. 17:07
5/9 anonim válasza:
ennél már csak az a jobb, hogy "én is úgy tanultam meg" :D
Azért azt ne felejtsük el, hogy Slashék idejében nem azt jelentette a tanár nélküli tanulás, hogy a guitarpro mutatja hogy hova tedd az ujjad, te meg ha nagyon ügyes és tehetséges vagy, akkor oda teszed.. ők a fülüket használták a tanuláshoz, ma viszont már nagyon kevés ember hallja magát gyakorlás közben, hát minek is amikor a guitarpro mondja neki hogy hova tegye a kezét.. nem igaz? :)
Egyébként Slash is írta, hogy volt tanára, csak aztán sokáig csak egyedül tanult.
2013. okt. 29. 17:12
6/9 anonim válasza:
Nen azt mondtam, hogy nem kell tanár. Csak azt, hogy azösztönös tehetsèg szerintem sokkal fontosabb , mint a gèpies "iskolázott" tudás. Nem egy "iskolázatlan" gitárost ismerek, áki reggelire megeszi a legtöbb Kökin vègzett nagyarcû, konziszagù tucatgitárosokat
2013. okt. 29. 21:27
7/9 anonim válasza:
oké, a válaszom nagy része nem neked szólt, ne vedd úgy magadra. A konziszagú mit jelent?
2013. okt. 29. 22:34
8/9 A kérdező kommentje:
A zenei hallásommal nem lesz gond, 8 éven keresztül tanultam zongorázni, meg nálunk genetikailag is bennünk van a zene.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!