A mainstream médiában miért nem adták le a CDC legújabb jelentését a természetes immunitásról?
Nem, te nem vagy képes szöveget értelmezni. Mit írt a professzor?
""Ha a 8-9 millió beoltott emberből akár csak tíznél súlyos szövődményeket okoz, a védőoltást nem lehet engedélyeztetni és a bizalom sem születik meg felé, hiába mondható alacsonynak a hibaszázalék.""
Tök egyértelmű, hogy a magyar adatokról beszél!
Mit írtam én?
" azt nem kétlem, hogy az oltás következtében fellépő mellékhatásokban több, mint tizen haltak meg a világon."
Végülis a világon eddig csak 4,82 milliárd ember kapta meg az oltást, az épp csak 40-50-szer több a 8-9 milliónál.
De ez hagyján! Mit írtál te?
"Nézd meg az usa mellékhatásokat bejelentő oldalát akkor, ott vannak a bejelentések!"
Biztos én vagyok lemaradva, de mintha az USA-ban egy cseppnyivel többen élnének, mint Magyarországon. És tán az oltást is egy kevéssel többel kapták meg 8-9 milliónál! (250 millióan, de ki számolja.)
Egyébként a professzor nem azt mondta, hogy nem lenne biztosnágos. Azt mondta, hogy nem lesz meg a bizalom (vagy szerinted mégis mire utal a "hiába alacsony a hibaszázalék kitétel"???).
Ha esetleg gyakorolnád az olvasás művészetét, az sokat segítene...
"Egyszerűen meg kell nézni, mennyi beoltottra esik egy jelentett súlyos mellékhatás. 8 milliónál nem eshet több nyolcnál."
Látom a matematika nem az erősséged. Azért majd levezethetnéd, hogy a 10/8 000 000 vagy 10/9 000 000 oszátból hogyan jón ki 8 haláleset 8 millióra!
" Ezt megnézte egy orvos, aki meg is állapította a számokat:"
Ne a témához nem értő, elleben bizonyítottan kamuzó (lásd link) családi orvosok videóit hozz nekem, hanem szakcikkeket!
Azt, hogy az "alacsony hibaszázalék" hogyan jelenti nálad azt, hogy "nem biztonságos"? (Egyébként nem 10-nél több mellékhatásról, hanem 10-nél több szövődményről van szó. De látom, cseppet sem zavar, hogy ordít, hogy teljesen kiforgatod valakinek a szavait.)
"Csak kerekítettem a számot, nem lehet vagy mi?"
Te a tizet kerekítetted nyolcra? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
"Ki bizonyította, hogy ez kamu? Senki! "
Látom, nem sokat fáradoztál a cikknek a megnyitásával, amit linkeltem.
"Neked kell bizonyítanod innentől kezdve, hogy mennyi a súlyos károsodás, nem nekem."
🤣🤣🤣🤣🤣
Látom, közöd nincs egy tisztességes vita szabályaihoz! :D
Egyetlen állításodat sem sikerült bizonyítanod. (Mondjuk két mondatodat egymás után értelmesen leírni sem.) Cserébe információkat eltorzítani, na azt csontnélkül. És erre még te kezded el rajtam számonkérni, hogy bizonyítsam az állításaimat?
Köszi, ezt meguntam! Na csá!
Nem a tízet kerekítettem nyolcra, hanem a 8-9 milliót kerekítettem 10-re. Igy jött, ki, egy millióra egy eset.
Semmilyen bizonyíték nincsen a cikkben arról, amiről most szó van, hanem más dologról beszélnek. Ott van a videoban a bizonyíték. Ellenben meg a vakcinagyártónak kellene bizonyítania, hogy konkrétan milyen és mennyi mellékhatások jelentkeznek, nem pedig eltitkolnia.
29
Téged ezzel kellene beoltani:
https://www.youtube.com/watch?v=yyUh4MANYHo
Még választhatsz is: 2A28 Grom 73 mm-es harckocsiágyú vagy 9M14M Малютка irányítható páncéltörő rakéta. Ez teljesen biztonságos, igen hatásos, nincs mellékhatása és csak egyetlen egyszer kell beadni, soha többé nem lesz probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!