Kis barikám, majd csak felnyílik a szemed...vagy nem.
2022. jan. 14. 13:13
2/16 anonim válasza:
Azért, mert ez az egész nem a vírusról szól, sosem arról szólt. A World Economic Forum/Világgazdasági fórum/ elindította a Great Reset programot. Ez többek közt abból áll, hogy teljes társadalmi reform és kontroll lesz. A kártyához kötött emberi jogok a terv része.
Nem az oltás száma a lényeg, hanem hogy mikor kaptad: a védőoltás után 1 hónappal alakul ki védettség, ami kb 4 hónapig tart. Tehát ma az orvosi ajánlás szerint 4-5 havonta ajánlott 1 oltás.
2022. jan. 14. 13:41
4/16 anonim válasza:
Jajjj, de sokan élnek még sötétben.. Szerintetek az alig 2% halálozási rátájú járvány miatt van a kártya meg minden korlátozás?? 🤦♀️
2022. jan. 14. 13:58
5/16 anonim válasza:
"Szerintetek az alig 2% halálozási rátájú járvány miatt van a kártya meg minden korlátozás??"
Nem, hanem hogy ne legyen az adott vírus miatti megbetegedés, és az összes többi orvosi ellátást igénylő betegség halálozási rátája is sokkal magasabb. Mert ez a vége annak, ha egyszerre túl sok fertőzött telíti el az egészségügyet.
2022. jan. 14. 14:01
6/16 anonim válasza:
Az az egészségügyet, amit többlépcsősen tettek tönkre a járvány alatt? 17 ezer eü-t hagyta el az egészségügyet! Ne viccelj már. Ha tényleg az emberek megmentése lenne a cél, leépítés stb nem lett volna egyáltalán, sőt...
"Ha tényleg az emberek megmentése lenne a cél, leépítés stb nem lett volna egyáltalán, sőt..."
Hogyne lett volna? Ugyanis ha ott maradnak, de oltatlanul, annak is megvan a maga kockázata. Ezt a kockázatot pedig nagyobbnak ítélték, ennyi az egész.
2022. jan. 14. 14:09
8/16 anonim válasza:
Családommal átestem a rettegett covidon, oltatlanul. Mint egy megfázás. 😄 86 éves nagymamám is lazán viselte, pedig ő is oltatlan. Azt ugye vágod, hogy nem mindenegybenblog.hu-t linkeltem, hanem egy hivatalos szervezet oldalát? Akár tetszik, akár nem, sajnos ez van és ezért történik minden. A vírus meg mesterséges (a Vuhani laborból származik, Amerika pénzelte a kifejlesztését, utána tudsz járni) naviság azt gondolni, hogy ezek után jót akarnak. Egyébként folynak a vizsgálatok, perek és elég sokminden napvilágot látott, amit 2 perc megtalálni a Google segítségével. Nem is titkolják a dolgot. De jahh, biztos én vagyok a hülye. A figyelem eltereléses módszer nem újdonság, ezt a magyarok is jól tudják. Vedd észre, hogy a vírus mögött mi zajlik.
2022. jan. 14. 14:39
9/16 anonim válasza:
"Családommal átestem a rettegett covidon, oltatlanul. Mint egy megfázás."
Az anekdotikus érvelés egy elég rossz érvelési hiba. Másnak meg rengeteg csalátgaja, ismerőse belehalt, fiatalok is. Szóval egy-egy ember szubjekív tapasztalatának semmi jelentősége nincs.
"A vírus meg mesterséges (a Vuhani laborból származik, Amerika pénzelte a kifejlesztését, utána tudsz járni)"
Legalábbis a konteósok szeretik ezt terjeszteni, de bizonyítani persze nem siekrült...
2022. jan. 14. 14:50
10/16 anonim válasza:
Mi van itt? Tisztára az Egészség > Immunrendszer, fertőzések kategóriában érzem magam, csak a százalékok vannak fordítva :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!