Most akkor nekem hány oltást kellene felvennem?
Én eddig nem oltattam, de most olvasom, hogy a két oltás semmit nem ér.
Akkor miért nem elég nekem 1, miért akarnak háromszor beoltani?
Másrészt van védettségi igazolványom, az antibla bla is stimmel, mégis be akarnak oltani?
Miért?
Szerintem nem újdonság, hogy az emberek meghalnak egy vírusban, baktériumban, betegségben, fertőzésben. A nap mint nap a pofánkba dörgölt számok miatt tűnik soknak, pedig Mo-n naponta jóval több ember hal meg és ez így volt covid előtt is. Kis ismertető a népességről, ilyen olyan dolgok miatti halálozásról:
Itt pedig a covid számokat láthatod. 2 év alatt VILÁGSZINTEN 5,5 millió halott az igen kevés.
[link] coronavirus/
Bizonyítani? Tessék vuhani labor, egy cikk a dollármilliós támogatásról. Linkelek még, ha kell. 😄
" Tessék vuhani labor, egy cikk a dollármilliós támogatásról."
Nem azt vitattam, hogy a vuhani labor támogatásokat kapna...
"Nem az oltás száma a lényeg, hanem hogy mikor kaptad: a védőoltás után 1 hónappal alakul ki védettség, ami kb 4 hónapig tart. Tehát ma az orvosi ajánlás szerint 4-5 havonta ajánlott 1 oltás."
Összekevered az orvosi ajánlást a politikusi ajánlással..
#12 Akkor mit? Ott van a cikkben, koronavírus kutatásra kapták a támogatást.
Másik cikk, lent linkelem.
"annak ellenére, hogy az általuk létrehozott mutáns azzal 96-97 százalékban megegyezik."
Döntsd el, melyik lehet igaz.
Tehát adott a Vuhani piac ahol denevér/tobzoska elfogyasztása után világjárvány tört ki. VS Adott a Vuhani labor, ahol koronavírusokkal kísérleteztek, 96-97%-ban egyezik a 2 vírus, pénzelték a vírus fertőzőbbé tételét és "véletlenül" elszabadult.
"Akkor mit? "
Ezt:
"A vírus meg mesterséges (a Vuhani laborból származik, Amerika pénzelte a kifejlesztését, utána tudsz járni)"
Mivel az összeesküvést már csak te költöd hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!