Az ivóvíz desztillációja során nem vesznek el a vízben lévő alapvető ásványi anyagok?
ezért nem szerencsés -legalábbis túl sokáig- desztillált vizet inni.
(meg ízetlen is)
A fordított Ozmózisos szűrőknél van "visszasózó" patron.
A kemény vízkövet okozó (magnézium és kalcium) helyett lágyabb anyagokkal pl nátriummal visszasózzák a vizet.
A visszasózót ildomos 2 évente cserélni.
#3 "a pangó víz még meg is telik baktériumokkal."
Nahiszen egy sötét tartályban amiben H2O -n és némi són kívül nem jut be semmi tehát semmi tápanyag sincsen ott. És fény hiányában energia sincs.
Ilyen körülmények közt "jól megtelik"?
Ráadásul kicsi a tartály pont azért hogy hamar ürüljön vagyis forgás mértéke nagy legyen.
Szóval nézd meg előbb a csapvizet (ami szintén panghat a csővezetékrendszerekben) abban mennyi baktérium van.
Az ozmózisos szűrő utáni tartályokban a sima csapvíz baktériumszámának csak töredéke van jelen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!