Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Igaz, hogy a COVID oltásokért...

Igaz, hogy a COVID oltásokért a gyártók nem vállalják a felelősséget?

Figyelt kérdés

2021. nov. 23. 18:10
1 2 3 4 5
 31/45 Koplárovics Béci ***** válasza:
87%

"Azért nem kell lehülyézni minden másképpen gondolkodó orvost vagy kutató orvost, mert az oltáskampányhoz képest ők töredék támogatást sem kapnak."

Nem azért hülyézem le őket, mert kevés támogatást kapnak, hanem azért, mert hülyeséget beszélnek. Azért ez nem ugyanaz. Bár nem egészen értem, hogy ezzel mire gondolsz. Azt mondod, hogy a támogattotságuk miatt kellenek őket meghallgatni? Én szívesen meghallgatom és elismerem őket, ha valós dolgokról beszélnek.

"Csak azt tudom mondani amit a közvetlen környezetemben tapasztalok."

Valamiért ez a tömeges probléma az én környezetemben nem jelentkezett az oltások után. Nem mondom, valamilyen hatása volt annak, hogy az immunrendszerünk elkezdett dolgozni, de még dokit sem kellett hívni senkihez, nemhogy kórházba került volna, vagy egyenesen "felrobbant a tüdeje". Azért egy ennyire nyilvánvaló álhírt bekajálni... Gondolom a többit is a facebookos "ismerőseid" produkálták.

2021. nov. 24. 07:37
 32/45 anonim ***** válasza:
14%
Téged tuti hogy fizetnek ezért. Miért találnék ki ilyesmit? Ez így van akkor is ha nem hiszed el. 4 éve lejöttem a facebookról. Ezeket a tudósokat egész eddig piedesztára emelték. Most meghülyült mind egytől egyig a te agyad szerint.
2021. nov. 24. 07:41
 33/45 anonim ***** válasza:
100%

Mutasd már a forrást arról a felrobbant tüdejű nőről!

2021. nov. 24. 07:53
 34/45 Koplárovics Béci ***** válasza:
84%

"Téged tuti hogy fizetnek ezért. "

Igen, fizetnek azért, mert gondolkodok és ésszel élek.

"Miért találnék ki ilyesmit?"

Honnan tudjam? Nem ismerlek.

"Ez így van akkor is ha nem hiszed el. 4 éve lejöttem a facebookról."

Hát... a facebook csak egy példa volt. Ezekszerint máshol is gyorsan terjed a butaság. Igazából nem a platform a lényeg.

"Ezeket a tudósokat egész eddig piedesztára emelték."

Mármint azokat, akiknek a szavait a szövegkörnyezetből kiemelve egészen mást értelmezési körrel tálalva félremagyaráznak? Nos. Azokat az embereket továbbra is tisztelni lehet. A probléma az ebből gyártott álhírrel van, a gyártókat meg értelmes ember nem tisztelte korábban sem.

Vagy a "volt" tisztségviselőkről van szó, akiknek esetleg problémájuk van azzal, hogy "volt", és emiatt érdekük lehet a korábbi megélhetésük ellen tenni?

"Most meghülyült mind egytől egyig a te agyad szerint."

Igen, ez az egyik opció. Nem ritkán találkozni olyan emberrel egyébként, aki egy ideig teljesen frankó. Aztán egy betegség, egy változás az életében, egy törés az addigi karrierben, és abszolút hiteltelenné válik. A másik, amit írtam. Hogy akár érdekében is állhat, hogy a korábbi munkaadója ellen forduljon egy kellemetlen szakítás miatt. Ez is előidézheti amúgy a pár sorral ezelőttit, de fordítva is lehet, hogy éppen ez idézi elő a "meghülyülést".

2021. nov. 24. 07:57
 35/45 anonim ***** válasza:
59%
2021. nov. 24. 09:42
 36/45 anonim ***** válasza:
59%
[link] Tessék! Letörölték.
2021. nov. 24. 09:45
 37/45 anonim ***** válasza:
50%

Nehogy te ítéld meg professzori rangban, oltóközpontokban dolgozó, oltásfejlesztő kutatóorvosokról hogy milyen hülyeséget beszélnek. Az Egri tévében nézd meg a Rusvainak meg a Pócsnak a beszélgetését

[link]

2021. nov. 24. 09:49
 38/45 anonim ***** válasza:
84%

"Egri tévében nézd meg a Rusvainak meg a Pócsnak a beszélgetését"

Pócs Frédi egy nettó elmebeteg, őszintén hisz a pilisi szívcsakrában és egyéb ezoterikus őrültségekben, a szkíta rokonságban az 5G összeesküvésben, és számos egyéb dologban, amiken épelméjű ember csak röhög.

Mellesleg ortopéd sebész, a virológiához köze nincs.

Pont ennyire kell komolyan venni a véleményét bármiről.

2021. nov. 24. 10:32
 39/45 Tevenyereggyarto ***** válasza:
100%

És mikor, melyik szakértő nyilatkozott úgy ,hogy bárhogyan alakulnak a dolgok az 100% ,hogy nem lesz 4. hullám meg 2022-ben járvány, minden oltás minden körülmények között 100% védelmet ad stb? Én ilyenről nem tudok (politikusok mende-mondái meg nem igazán érdekelnek). Én olyanról tudok ,hogy aktuális ismereteink alapján felvázolnak lehetséges forgatókönyveket a járvány alakulásáról. Amiket egyébként ezer dolog befolyásol s ezekből csak az egyik az oltás.

2021. nov. 24. 14:53
 40/45 anonim ***** válasza:
100%

Hát persze, hogy pont letörölték! :D

Különben utánanéztem Bangó Attila Indiánról van szó. Nem valami hiteles a tag. Egy hangos oltásellenes, és milyen meglepő, hogy a lánya pont az oltástól halt meg.

2021. nov. 24. 19:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!